Viem, že pred Vianocami zvyknú posilňovať spoje, len by ma zaujímalo, ako je to pred Novým rokom, teda presnejšie 30. decembra. Chystám sa cestovať cez pol Európy a teda chcem mať istotu, že nezostanem niekde trčať. Najprv idem zo Žiliny do Prahy, zaujíma
ked nestacia kapacity tak tusim vypravuju aj dalsie vlaky, len neviem ci netreba volake povinne miestenky. v CR to bude hadam tak nejak podobne, v kazdom pripade to istia informacie na stanici
@tomias Idem až do Holandska, takže fakt je to cez pol Európy a keďže aj teraz som mimo SR, ťažko sa mi tam pôjde opýtať, skúsim zavolať. A nestraš so snehom, nerada by som trčala na nový rok na stanici alebo vo vlaku
@nicolkaa Na CP sa ešte pozrieť nedá, vraj je to príliž skoro dopredu. A mám taký pocit, že ešte ani na studentagency. Ale vďaka za tip, isto pozriem.
ak ides cez Slovensko tak máš ešte smolu nový grafikon ešte pokiaľ viem nikde nefiguruje...pretože nový bude platný az od 8.12. nový ti ani elis program ani cpčko nezobrazí....ak tak skús nejakú infolinku...ale ako poznám naše železnice...(a to ich poznám).....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
tak chodia chodia..ale chod sa spytat na stanicu.a rovno si kup listok ..
v cz zvyknes trcat jedine vtedy ak nasype kopec snehu (oni nevedia upratat sneh z drahy)
@nicolkaa Na CP sa ešte pozrieť nedá, vraj je to príliž skoro dopredu. A mám taký pocit, že ešte ani na studentagency. Ale vďaka za tip, isto pozriem.
a s tym snehom nezartujem..kazdy rok to tak je..
a
no oka..ceske vlaky su konfortnejsie ako slovenske..takze si vyber cesky vlak..