Zdá sa aj vám, že počasie je dnes manipulované ľudmi? napr. tajnými organizáciami..
Keď si tak všímam, tak také počasie, ktoré sa deje už rok (jeden deň pekne, zvyšok týždňa prší, alebo naopak) nikdy nebolo. Pred 10-15 rokmi v zimných mesiacoch snežilo ke
uz som pocul o tom, ze sa nas vlada snazi zabit pomocou ciarovych kodov...pocul som, ze amerika ma stroj, ktorym vytvara v rusku zemetrasenia. pocul som, ze ochranari prirody vyhadzuju z vrtulnikov vretenice k pasucim sa kravam, cim pomahaju znizovat co2 vyprodukovany pri chove hovadzieho dobytka...
ale tajne organizacie manipulujuce pocasim su privela...
Ludia lokalne ovplyvnuju pocasie, narazovo, tazko povedat, ako to rozhadzuje prirodzeny chod a ake to ma dosledky, neviem ci to vobec vieme odmerat. Ale myslim, ze velke nie.
@unknownboy boze a takito ludia ako ty maju pravo volit... ja odpadnem..
rok1944
aka zahada ze s prichodom prudovych lietadiel, ktore zanechavaju kondenzacnu stopu... kondenzacna stopa sa rozplyva rychlo / pomaly podla viacerych faktorov:
- vlhkost vo vysokych nadmorskych vyskach
- teplota
Kazdy meteorolog alebo clovek so zdravym rozumom ktory chape, ze kondenzacna stopa dlho na oblohe su obycajne krystaliky ladu z tepla prudovych motorov a ked je vysoka vlhkost, tak ostanu dlhsie "na oblohe" ako pri nizsej vlhkosti...
ale nie, ludia radsej budu verit jebnutym teoriam ze v lietadlach vypustaju do oblohy chemiu a postrekuju globalne ludi....
@unknownboy ok toto mi staci, uz chapem ze mam docinenia s niekym s opuchom mozgu, zabal sa do celofanu, zakop 3 metre pod zem a v tichosti si uzivaj zdravy zivot...
ked si nedokazes nastudovat ani elementarne znalosti o vlkhosti a teplote vo vysokych nadmorskych vyskach, tak proste si zi jednoduchy zivot o tom ako nas ovladaju iluminati ..
nemusia to by ziadne tajne organizacie. staci, ze ludia vseobecne nezachadzaju s prirodou setrnne. ludia sa hadaju, ci je globalne oteplovanie sposobene ludmi alebo nie, takze ja nemozem povedat, ze je, ale fakt je, ze sa deje. a nemusela ho ani sposobit ziadna tajna organizacia.
Ako nie je to až tak od vec, hoc to ako si to povedal, znie jak z dajakého fantazijného filmu .
Ide o to, že v prírode je stále rovnováha. A my ľudia, narúšame jej chod a to dosť drasticky. Tak potom sa nemôžeme čudovať, že nám sneží v Apríli a neviem čo iné. To čo prírode dáme, to ona dáva nám, ak napr. vypustíme do vzduchu toxíny, poškodíme tým ozónovú vrstvu a zas nastane nejaká reakcia zo strany prírody.. ja to vnímam takto
@unknownboy A na toto si prisiel sam ci kde si sa to dozvedel, ze mame stroj na pocasie? Zlatko musi sediet nad knizkami, aby raz bola dobra doktorka a nepatrila do bandy doktorov-babrakov. Keby riesim pocasie, tak by to mojej buducnosti a pacientom moc nepomohlo..
Hin, ďalší krčmový odborník, ktorý po návrate z práce, či nebodaj školy, usadá po večeroch za počítač, aby po tme so zastretými žalúziami a alumíniovou čiapočkou na hlave odhaľoval skutočné pravdy sveta na internete.
@unknownboy Ale ked sa ta na ten svet spytam tak ty sam mi neodpovedas uz v tretom tagu, mna to fakt zaujima odkial to mas. A au, toto bolelo. Nerobim sa mudrou, len konstatujem, ze pracujem na tom, aby som raz bola uzitocna Ak to vyznelo povysenecky tak prepac.
@unknownboy by som chcel vidiet, keby ze ti napr. praskne slepe crevo (to ti fakt neprajem), ci by si chcel riesit nejake alternativy ale radsej to nechajme tak, uz je to mimo temy...
@8@unknownboy
"Fighter aircraft contrails mark the sky over Task Force 58, June 19, 1944"
a čo by malo byt také divné na tom nápise tej fotky zo @7 ?
to asi ty nepoznáš historiu vývoja a nasadenia prúdovích (S/C/-RAM´Jets) a raketovích motorov a fighters letadel počas ww2 u spojencov aj u Nemcov (aj japan.tiež)
toto by mohli být kondenzač.pásy od Me-262A Schwalbe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale tajne organizacie manipulujuce pocasim su privela...
» pbs.twimg.com/media/CF4-c_ZVA...
rok1944
aka zahada ze s prichodom prudovych lietadiel, ktore zanechavaju kondenzacnu stopu... kondenzacna stopa sa rozplyva rychlo / pomaly podla viacerych faktorov:
- vlhkost vo vysokych nadmorskych vyskach
- teplota
Kazdy meteorolog alebo clovek so zdravym rozumom ktory chape, ze kondenzacna stopa dlho na oblohe su obycajne krystaliky ladu z tepla prudovych motorov a ked je vysoka vlhkost, tak ostanu dlhsie "na oblohe" ako pri nizsej vlhkosti...
ale nie, ludia radsej budu verit jebnutym teoriam ze v lietadlach vypustaju do oblohy chemiu a postrekuju globalne ludi....
vieš anglicky? či toto fakt myslíš len zo srandy čo si sem postol? buchni sa niečím po hlave
ked si nedokazes nastudovat ani elementarne znalosti o vlkhosti a teplote vo vysokych nadmorskych vyskach, tak proste si zi jednoduchy zivot o tom ako nas ovladaju iluminati ..
Ide o to, že v prírode je stále rovnováha. A my ľudia, narúšame jej chod a to dosť drasticky. Tak potom sa nemôžeme čudovať, že nám sneží v Apríli a neviem čo iné. To čo prírode dáme, to ona dáva nám, ak napr. vypustíme do vzduchu toxíny, poškodíme tým ozónovú vrstvu a zas nastane nejaká reakcia zo strany prírody.. ja to vnímam takto
Si super
povedal to na náš vtip, keď sme v tomto jeho rusofilnom období poznamenali, že zachvíľu budú američania môcť aj za počasie. a veru, už to tu je.
keď sedíte celý deň pri birdzi a ledva vytiahnete zadok vonku, nečudujem sa, že nič nevidíte a neviete.
nerob sa múdrou, ešte ani prvák si neskončila.
snaž sa, aby ti to ego niekto pri skúške nepotiahol za uši.
vďaka tomu, že sa biflia knihu doslova, nie sú dnešní lekári schopní rozmýšlať, nie sú schopný prijať alternatívy.
rozmýšlajú mechanicky.
celé zle.
príde mi vtipné keď 21 ročná, čo ešte ani riť si nevie poriadne utrieť, zhodnotí ma.
iná vec je napr. nejaká choroba ako urgentný zákrok (úraz, havária..)
a čo by malo byt také divné na tom nápise tej fotky zo @7 ?
to asi ty nepoznáš historiu vývoja a nasadenia prúdovích (S/C/-RAM´Jets) a raketovích motorov a fighters letadel počas ww2 u spojencov aj u Nemcov (aj japan.tiež)
toto by mohli být kondenzač.pásy od Me-262A Schwalbe