nie.. aj keď som občas mala dávnejšie také obdobie, keď som poriadne nemala kamarátov ani nikoho a bolo mi riadne smutno dlho, nikdy by som to nespravila hlavne kvôli mame a sestre,,
Ale jasne ze hej naposledy teraz pred maturou ...ale to su skor len take uvahy, ze co by bolo keby to spravim...nemam v plane nic take robit...skocit z okna mi pride hnusne a ze to aj zaboliet musi, v tabletkach by som sa nahodou sekla a len by mi bolo zle, a keby si podrezem zily tak by mi asi prislo z tej krvi zle a chcela by som to stopnut a hodit sa pod vlak alebo obesit to ee..brrr ...takze aj keby chcem tak nemam ako
no niektory pred maturou to nezvladnu poznam takych no ale to su ties uvahy,ze čo ket...... prečitaj si koment 4lex ze pre nekoho sa oplati zit no je to hnus zobrat tabletky čo ket to nevinde a hodia ta na niejaky ustav.A podrezat si zily je bolestive aj ket debily sa najdu 'takze aj keby chces tak nemam ako '? ani to nerob ak si pochopila
@domain demoniqangel to myslí tak že je to úplne zbabelé. Namiesto toho aby človek riešil svoje problémy a dal si život do kopy tak sa proste odjebe. Nieje to len zbabelé ale aj sebecké ublížiš tým svojej rodine aj priateľom. Neznášam takých ľudí čo sa len ľutujú a vyplakávajú aký sú chudáci a že ich život nestojí za nič ale nič nespravia aby to zmenili. Život je o prekonávaní prekážok veď keby človek vždy dostal hneť to čo chce a zadarmo bes námahy tak by si nič nevážil.
ani nie samovrazdu ale nejak sa zmrzacit, minule som skoro skocil pod sanitku -ti by ma hned odviezli do nemocnice takze by som to snad prezil a bolo by fajn keby ma pre zmenu niekto lutoval xD (aj ked pravedpodobne by sa na mna zase vsetci vysrali :/ )
Nikdy. Ani vtedy ne jak taký čo prídu pozabíjajú ľudí a odprásknu sa. V takej situácii by som zo sebou zobral čo najviac policajtov a bojoval do poslednej kvapky krvi dovtedy kým ma neodprásknu alebo nevystrieľam všetkých
uvažovala som nad tým v minulosti. Vždy som však tú myšlienku zavrhla pretože, som vedela, že moja rodina si nezaslúži aby som im spôsobila takú bolesť. Teraz také zmýšľanie odsudzujem, pretože si myslím, že to je to je len zbytočný útek pred problémami. Samozrejme až na výnimky ľudí u ktorých je to už zapríčinené chorobou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ešte som mladá, to najlepšie ma ešte len čaká
A k téme: Každý deň štyri rázy