Ahoj Prosím Vás ako ste riešili bývanie v BA ak ste nedostali intrák? Zvažujem prenájom bytu cez realitku ale tápam. Napadlo ma zobrať k sebe pár kamošov s tým, žeby sme si náklady rozdelili. Máte prosím niekto nejaký dobrý kreatívny nápad ? Ďakujem
Popozeraj si bazos, inzerciu a fb skupiny o podnajme, realitke vysolis cca 600 za uplnu picu, makler ti nic nespravi, co by si si nevyguglil sam - ine je to pri kupe.
Na kamosov tiez pozor, aby ste boli aj po tyzdni spolocneho byvania kamosi.
A pozor aj na mestske casti, niektore miesta v BA su jednoducho skurvene vzdialene, takze si rozmysli, mam potrebujes chodit
Zalezi aky mas limit, ale realitka je zbytocna, na fb mas vela skupin kde vkuse davaju ponuky a niekedy aj celkom oki garzonky/jednoizbaky za dobru cenu. Realitke das vacsinou polku najmu, niektore pytaju aj mesacny najom s energiami ako proviziu, zaplatis este depozit a prvy najom a hned si o 1500 lahsi pozri na fb byvanie v bratislave, prenajom podnajom ubytko a tak, urcite najdes nieco v pohode
ja som teraz zohnala dosť v super lokalite, asi 3min peši od autobuska sú to akoby 2 izby -spálne, ciže pre 4 ludí.. my sme tam ale teraz s frajerom sami, durhá izba je volná. každopádne platí sa tam 320 a 340€ za izbu.. spoločná kuchyňa, 2x wecko, kupelka a je to plne vybavené aj s práčkou a spol dostali sme sa tam po známosti ale na dverách je reklama na volneizby.sk, takže isto sa to dá aj niekde na nete dohodnúť
Tie fb stránky sú dobrý nápad úplne najjednoduchšie My sme zháňali so sestrou byt asi pred dvomi rokmi a kukali sme všetky možne stránky a predražené realitky a napokon sme našli super nájom cez abareality. Ak nič nenájdeš o čom dosť pochybujem mrkni tam
intraky v ba su aj tak na hroznej urovni, co som pocula na niektorych blochol nebol ani net, co v dnesnej dobe nieje pripustne, ja som hladala cez reb.sk relitku, bratislave je dost bytov, a co sa tyka vyucby je to aj lepsi sposob
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Popozeraj si bazos, inzerciu a fb skupiny o podnajme, realitke vysolis cca 600 za uplnu picu, makler ti nic nespravi, co by si si nevyguglil sam - ine je to pri kupe.
Na kamosov tiez pozor, aby ste boli aj po tyzdni spolocneho byvania kamosi.
A pozor aj na mestske casti, niektore miesta v BA su jednoducho skurvene vzdialene, takze si rozmysli, mam potrebujes chodit