Viete o nejakom spôsobe jako prenášať velké množstvo dát (desiatky gigabajtov) medzi počítačmi, ktoré niesu v rovnakej LAN sieti? Samozrejme bez externých zariadení, cez internet.
No mozes si spravit zo svojho PC FTP server a ten druhy bude tahat.
Ale rychlost bude len ta mensia z:
1. Upload rychlost servera
2. Download rychlost klienta
Pokial mas optiku tak je to v pohode ale pokial tvoj ISP je len miestny wifi poskytovatel, alebo si uplatnuje FUP, tak desiatky GB budes prenasat velmi dlho
@sylver987@salora Dik, o FTP som sa vlastne aj učil a aj sme si skúšali cezeň niečo preniesť, len som si to nejak neuvedomil, skleróza je sviňa ešte si o tom niečo málo pozisťujem.
» www.bittorrent.com/... vieš si spraviť niečo podobné ako Dropbox. Skúšal som to už. Na oboch kompoch budeš mať bittorent clienta a jeden zdieľaný priečinok. Synchronizuje sa to cez torrent sieť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ale rychlost bude len ta mensia z:
1. Upload rychlost servera
2. Download rychlost klienta
Pokial mas optiku tak je to v pohode ale pokial tvoj ISP je len miestny wifi poskytovatel, alebo si uplatnuje FUP, tak desiatky GB budes prenasat velmi dlho
Ak nemas, Potom musis vyuzit sluzby nejakeho uploadovacieho servera a ten umyselne znizuje rychlost pokial si neplatis premium ucet.
Alebo vyuzijes p2p ale s tym nemam skusenosti.