Keby si dotycnu udala mas to bezplatne. Pokial to ty nenahlasis tak ona taka hlupa asi nebude, aby si narobila problemy. A hovorit o tom nemusis nikomu. Prosto sa tvar, ze ti izbu prenechala nezistne a hotovo. Ak mas ako prvy mesiac dochadzat tak je podla mna kravina kupovat od niekoho izbu za pomerne velke peniaze.
no vlastne ona mi tú izbu nechá, len ja jej zaplatím sa sept. a októb., ktoré už ona platila...len neviem, potom, že keď budem chcieť ísť do izby, či odo mňa nebudú chcieť niečo na vrátnici a tak
my sme napr dávali 2 fotky. jedna je na preukaze na ktorý púšťaju dnu a druhá je v tej ich "knihe" či čo to majú tak neviem ako to funguje na ostatných
nebolo by jednoduchšie normálne sa oficiálne vymeniť na ubytovacom? proste tam prídete, že ona chce ísť miesto teba, lebo nechce byť na intráku, ved tak sa to robí, načo si to takto komplikovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme