tak obeznym tam nehra ziadnu rolu, ak ide nejaka stara babka tak ju pustim ale ak by namna isla napr. 30 rocna tlsta hlava tak cojavim nepustim ju je to jej chyba ze je tlsta co ja s tym.Ale aj tak zo skusenosti viem ze tlsty ludia vacsinou vzdy sedia ked sa nad tym zamyslim ani neviem preco ale vzdy si niekam sadnu vzdy nieco najdu
pustil ale nie pre obezitu ale pre vek..... ale kebyže chce dáky prasiak čo furt len žere a z toho je obézny aby som ho pustil a je mladsi alebo rovnaký vekovo ako som ja tak by som ho kopol do hlavy akurát.....
nie, platím si rovnaký lístok, tak chcem sedieť a tiež ma bolia nohy
+ to, že sa neprežieram predsa nebude rozhodovať o tom, či budem alebo nebudem sedieť v buse (starších púšťam)
Určite nie, podľa mňa by ich to mohlo uraziť... či nie? Ak by chceli, že sa im zle stojí, tak áno .. ale naschvál nie.. neviem, mne to príde také hnusné, asi som divná ..
kebyže nemám tristo tašiek okolo seba, tak čožeby nie, ak vidím že si potrebujú sadnúť viac ako ja tak s tým nemám problém...
a minule sa mi stalo, že som stála a vedľa mňa stála veľmi tlstá pani, a v ostrej zatáčke ju naklonilo a privalila sa na sediaceho pána, aj mňa stiahla so sebou
keby ju pustil, tak sa mu to nestane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
+ to, že sa neprežieram predsa nebude rozhodovať o tom, či budem alebo nebudem sedieť v buse (starších púšťam)
ale tlstému mladému človeku nie, prečo by som mala niekoho púšťať len za to, že je nenažraný? O.o je taký istý človek jak ja, nech postojí.
a minule sa mi stalo, že som stála a vedľa mňa stála veľmi tlstá pani, a v ostrej zatáčke ju naklonilo a privalila sa na sediaceho pána, aj mňa stiahla so sebou
keby ju pustil, tak sa mu to nestane