haha no bohovský argument ako ... tak ja by som jej povedala nech mi to dovolí ved aj ona bol araz mladá a chcela nejake take podobné veci ako ty teraz aby jej tiež dovolili rodičia a janse povtierala by som sa poriadne a trvala na tom, aby povolila
Mami? Môže u nás Jano/Jožo/Fero/Rudo prespať? Veď vieš, že je až z Lučenca/Terchovej/Bernolákova/Trebišova. Tak nech sa nemusí zbytočne večer trepať domov.
A ak bude mať narážky na sex povedz, že to môžete robiť kedykoľvek a kdekoľvek bez toho, aby tomu zabránila, čiže nemáš potrebu praktizovať to zrovna v jej dome keď spí vo vedľašej izbe. (Ak hej, vedieť to nemusí
čo ja viem, u mňa s týmto problém nie je. a to u nás prespáva fakt, že dosť ľudí.
a ukázalo sa, že naši s tým v konečnom dôsledku nemajú problém, hoci niekedy spočiatku najrpv pindajú. tatino má ale očividne tendenciu odplašovať chlapov
@Fxx Na byty, domy chodím a prespávam tam často no u nás spala jedine sesternica, naposledy tak pred troma rokmi a ešte babka niekedy keď sa zdrží na návšteve.
Nedokážem si ale predstaviť, že by k nám prišiel niekto cudzí, sestrina kamarátka, alebo moji kamaráti a prespali tu, nedokážem si to predstaviť.
Ja ani netuším, ako by reagovali na niečo také naši...
Ale tak...
Kamarátka riešila podobnú situáciu, jej rodičia nadšení neboli, ale nakoniec súhlasili pod podmienkou, že jej priateľ nebude spať u nej v izbe, ale v obývačke...
@Sexisasa presne tak!! lebo ja ako otec 17 ročnej dcér hneď by som pokojne spal keby dcéra bola zaobstaraná určite by som z nej nechcel mníšku DD
Mimochodom keď ty máš 17 rokov a on má 19 a vyššie a chceš aby u vás spal a ešte v tvojej izbe nebodaj tak to je moc podozrivé. Ako pre mňa za mňa si rob čo chceš ale ver tomu že väčšina chalanov by to zneužila a už aj ako poznám dievčatá tie v takých situáciách neštrajkujú ak sa na nich ide správne a premýšľajú až po tom Dúfam že tu o mesiac nebude diskusia ohľadom toho: Môžem byť tehotná??? To čo som pisal neber vážne jasné iba rodičia vedia a kamaráti aká si či ti môžu dôverovať akože ak si strelená(bez urážky bláznivá) tak určite by som ti nedovolil ani kamošku a nie kamoša ale ak si v poho a rozumná tak prečo nie len počúvni potom aj tak račej radu @18
@pa3ek ano má 19 No u mňa v mojej izbe chrápať nebude, lebo tu mám len jednu postel Tak pozor pozor som občas drbnutá, ale v hentakých veciach nie a btw keď to budeme chcieť zneužiť tak určite nie u nás doma
Mne toto paradoxne mamka navrhla sama, keď som mala priateľa, čo to mal do môjho hometownu ďaleko. Proste jej vysvetli, že to má hrozne ďaleko, a neoplatí sa mu aby sa prevážal busom ako mrdko a hneď potom naklusal späť domov. A dodaj, že mu nevadí, ak bude spať na gauči (keď nič iné, v noci k tebe predsa môže preliezť )
@Stmortiis s takýmto postojom si priveď domov aj dvoch chalanov a od 18 si rob čo chceš doma
@Petika ja by som skôr povedal že @V3nty môže byť rád že má chápavých budúcich svokrovcov ak mu dovolia prespať u nich doma s ich dcérou a nie že má chápavých rodičov, predsa on je chlapec. Najviac to vadí rodičom ktorý majú dcéru a ešte keď ma u nej prespať frajer tak musí mať super rodičov akože, keď to akceptujú a ešte u ľudí čo majú 18 rokov.
@tunidlo Tak to by si sa čudoval, kamarátka čo bude mať teraz v marci 21 má problém aj keď ona chce prespať u svojho priateľa (problém so svojimi rodičmi, tí jeho by si ju tam najradšej nechali)
Ale stále rozmýšľam nad tým, čo by mi povedali naši keby som im niekoho (nejakého chalana, ideálne priateľa) doviedla domov, že u nás prespí...
Ťažko povedať.. ja som nikdy nič moc vymýšľať nemusel.. naši nemali problém s tým aby u nás niekto prespal už od základky... jediné čo mamu trápilo a kedy hovorila že si niekoho nemôžem priviesť bolo keď mala pocit že je príliš veľký neporiadok.. takže keď som sa pochlapil a všetko tip top vypucoval, tak súhlasila.. skús jej okrem iných vecí ktoré Ti radia navrhnúť že doma všetko kompletne vyupratuješ než príde (a keby váhala tak povedz že aj potom ako odíde )
hmm, nijako mne by to rodičia na 100% nedovolili a ani by som to nehccela. izbu mám s bratom, ako dobre, kamošky u mňa spali, ale chalana by rodičia vyjebali.....
dnes som sa o podobné pokúsil, no nevyšlo mi to... niekedy stačí pretrpieť tie trápne poznámky a potom sa už len tešiť... alebo na to rýchlo zabudnúť, lebo mi to nikdy nedovolí....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
neviem, ja s mamou s takym problem nemam.
@pernik moja sesternica ako 10ročna spavala u kamaratok a aj oni u nich
To, že nemáš 12 je jeden z dalších dôvodov prečo by som to nepovolil
a ukázalo sa, že naši s tým v konečnom dôsledku nemajú problém, hoci niekedy spočiatku najrpv pindajú. tatino má ale očividne tendenciu odplašovať chlapov
Ale nakoniec, naši mi niekedy vytýkajú, že nikoho si nevodím domov, taakže kto chce byť prvý?
Nedokážem si ale predstaviť, že by k nám prišiel niekto cudzí, sestrina kamarátka, alebo moji kamaráti a prespali tu, nedokážem si to predstaviť.
mami v piatok spi u mna priatel
Ale tak...
Kamarátka riešila podobnú situáciu, jej rodičia nadšení neboli, ale nakoniec súhlasili pod podmienkou, že jej priateľ nebude spať u nej v izbe, ale v obývačke...
Mimochodom keď ty máš 17 rokov a on má 19 a vyššie a chceš aby u vás spal a ešte v tvojej izbe nebodaj tak to je moc podozrivé. Ako pre mňa za mňa si rob čo chceš ale ver tomu že väčšina chalanov by to zneužila a už aj ako poznám dievčatá tie v takých situáciách neštrajkujú ak sa na nich ide správne a premýšľajú až po tom Dúfam že tu o mesiac nebude diskusia ohľadom toho: Môžem byť tehotná??? To čo som pisal neber vážne jasné iba rodičia vedia a kamaráti aká si či ti môžu dôverovať akože ak si strelená(bez urážky bláznivá) tak určite by som ti nedovolil ani kamošku a nie kamoša ale ak si v poho a rozumná tak prečo nie len počúvni potom aj tak račej radu @18
jediny raz co u nas moj frajer spal bolo na silvestra ked som bola sama doma...to sa mi podarilo vydobit
kazdopadne mne by to nedovolili aj kebyze sa na hlavu postavim..mama mozno aj ano, ale foter nie..kebyze je to kamoska, tak to by nevadilo..
ale mne je to jedno, ja radsej prespim u niekoho alebo niekde
@Petika ja by som skôr povedal že @V3nty môže byť rád že má chápavých budúcich svokrovcov ak mu dovolia prespať u nich doma s ich dcérou a nie že má chápavých rodičov, predsa on je chlapec. Najviac to vadí rodičom ktorý majú dcéru a ešte keď ma u nej prespať frajer tak musí mať super rodičov akože, keď to akceptujú a ešte u ľudí čo majú 18 rokov.
Ale stále rozmýšľam nad tým, čo by mi povedali naši keby som im niekoho (nejakého chalana, ideálne priateľa) doviedla domov, že u nás prespí...
I ked zo zaciatku naseho vztahu sme mali oddelené lóže ,ale zhruba po 2mesiacoch sme si k sebe lahli ostali tak do rána rodicia to vzali v pohode
A ako som spominal teraz si znás srandu robia