ak je to internet cez pevnu linku ako ma napr t-com tak urcite nepojde...treba to u nich nahlasit aby to v starom byte deaktivovali a v novom aktivovali...ci sa za to platia aj nejake poplatky to neviem...
@smajdalf a ziadna prekonfiguracia nebude treba teda pokial nedaju k tomu nove meno a heslo ktore budu treba zapisat do modemu..
@kosmiklove no neviem neviem... bol som na praxi v tcome, a hovoili nám že konfigurácia je tam potrebná, jeden spolužiak sa pýtal... Ale nehovorím že mám za každú cenu pravdu
@smajdalf pokial mas modem/router cez siet tak tam nemas co konfigurovat...ten sa konfiguruje len prvy krat..pripadne ak resetnes nastavenia...a tym ze ten router preneses do ineho bytu sa nic nezmeni...aktivuju ti pripojenie...napichnes tam modem a ides..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
@smajdalf a ziadna prekonfiguracia nebude treba teda pokial nedaju k tomu nove meno a heslo ktore budu treba zapisat do modemu..