Platit za prepich ucha je uplne zbytocne - nemas tam co pokazit. A kazdy ma inu hojivost. štandardne by som dala chirurgicku ocel. Nejde o dezinfekciu, ale bizutky su casto nekvalitne zliatiny a mozu obsahovat latku, ktora v čerstvej rane robi zlotu. Ale hej, mozes si ju tam dat. Iba ti mozno skomplikuje/predlzi hojenie. Avsak dnes uz aj chirurgicka ocel nieje taka ista zalezitost. Obcas nieje lahke zistit ci sa jedna o ocel alebo nejaku napodobneninu z polovice pravú, pokial ju nekupujes niekde v zlatnictve. Cize ak si kupis nausnicu z ch. ocele, nezaruci ti to bezproblemove hojenie.
do cerstvej dierky si nedavaj hnusnu bizutku. a prestrelovat si nedavaj tiez. pekne tam nehaj to, co tam mas (aj ked ak to nemas prepichnute zo studia ale nastrelene niekde v salone tak tam most-likely mas aj tak nejaky cinsky shit) a nechaj to tam aspon mesiac
ja som si vela krat prepichovala ucho sama, a davala som si aj obyčajnu bižu a nič sa mi nestalo ale radšej si tam daj chirurgicku ocel, predsa to je bezpečnejšie
určite je milion ľudí ktorým sa nič nestalo, ale napríklad ja som po domácom prepichovaní mala ucho nejaké dva roky na striedačku zapálené a keloidovú guličku som tam mala ešte dlhšie,, a to som tam teda nemala obyčajnú bižutku. tak pokiaľ chceš riskovať že ti bude ešte dlho z ucha niečo krušiť + mať infekciu hocikde na tele dlhodobo určite nie je dobré ani pre imunitu ani nič, tak kľudne.
jo a nedávaj si to nastreľovať preboha, normálne bežkaj dakam kde ti to pekne ihlou prepichnú.
@tasha5@nemamcas@h8u@nikkaaa tak neviem, ja som pocula nieco take, ze ihlou to proste len krasne cisto to ucho prepichne, kdezto prestrelenim ti to dost potrha okolitu tkan a je to proste nejako horsie neviem kde som to uz pocula ani kolko je v tom pravdy, ale tak zevraj je lepsie ked sa to proste prepichne nez hentak prestreli
@bangbangboom nooooo s uskom vobec nebol problem tak nerob hoaxy leen nostek este uvidim ale to sa zrastie, ja sa bojiim prepichnut, a kusok viac stoji
@bangbangboom jaaaaj tak z tohoto hľadiska asi je prepichovanie lepšie - len nech si to niektorí nemýlia, že ukradnú mamke ihlu zo šitíčka a poďho pichať uši .. ale myslím, že konkrétne pri ušiach to nie je až taká tragédia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
jo a nedávaj si to nastreľovať preboha, normálne bežkaj dakam kde ti to pekne ihlou prepichnú.