Je tu niekto kto si už niekedy prepichoval sám chrupavku ? .. včera som si prepichol a počul som že z toho môžu byť do konca života ekzémy a všelijaké problémy .. čo vy na to ?
ja som zas počula že tým môžeš porušiť tie dráhy, ktoré vedú telom, že to môže spôsobiť problém s tým orgánom, do ktorého tá daná dráha vedie. celkovo to domáce prepichovanie nie je moc dobrý nápad
Ja som si davnejsie robila sama piercing do spodnej pery, ziadne problemy som nemala. Len ked som to nenosila, tak mi strasne rychlo zarastla dierka, teraz ju uz vobec nevidno.
yle ja si myslím že som to nijako nedodrbkal síce ked som si to prepichol tak sa mi dosť zatočila hlava .. ale najviac bolelo to ked som si vytiahol ihlu a dával náušnicu tak tá mi tam nešla tak som si to stou náušnicou prepichol ešte raz ..
takto nejako som si to pichol ( piercing - helix )
moja kamoska si prepichla peru a za par dni jej to museli rezat lebo jej to hnisalo..dalsiia jedna znama si prepichla nos..piercing tam mala dlho ale znecitlivela sa jej polka tvare..podla ten kto si sam prepichuje ucho to nieni dobre je to pubertiacke a nezodpovedne..radsej tam peniaze za to aby mi to dal prepichnut profesional ako keby som potom mala mat nejake nasledky
Každý jeden piercing zo začiatku sa zapáli a začne trošku hnisať .. Len si to treba dobre čistíť .. Ja som mal tiež piercing v pere som si prepichoval a tiež mi to hnisal ale pravidelne som si to čistil a potom to bolo úplne v poho ani som necítil že som ho tam mal .. Prepichoval som si sám aj obočie a jazyk a všetko je úplne v poho Len si to treba pravidelne čistíť .. LEn si treba dobre popozerať cievky , žily a nervy ktoré súú na tom mieste .. Možno sa to takto nedá len tak vidieť ale dá sa kúpiť taká lampička s ktorou zasvietiš na to miesto kde to chceš a všetko je úplne nádherne videť najčastejšie sa používa tát lampička ked ide niekto prepichovať medúzu
ale tak ak sa trafíš do nejakého citlivého mieste alebo tak tak môžeš niečo mať...a každý na to reaguje inak..každé telo má iný mechanizmus
takto nejako som si to pichol ( piercing - helix )
» www.abtulip.com/clanky/piercing...