Prosim Vas mam otazku boli prepichnutie ucha??? s nastrelovačkou? a ešte otazku neviete kde nejaku stranku kde by som zohnala nejake naušnice ale take čo si dam potom ked mi to nastrelia..zhanam niečo taketo
podľa toho kde si ho chceš dať prestreliť..ja mám druhú dierku vedľa tej normálnej..to len pichne pár dní to bolí a nesmieš to namáčať ale ináč nič moc..a chrupavku ucha či čo je to tam hore nato sa len chystám, to neviem
Absolutne to neboli. Akurat si s tym musis stale tocit, aby sa ti to nezrastlo cele dokopy. To tocenie prve tyzdne trochu stipe. Ale nic, co by sa nedalo vydrzat..
mne kamaratka prepichovala ucho pred 2 tyzdnami na skolskych WC /ihlou/, bola to cca 5min zalezitost, takmer vobec to nebolelo, bolest asi ako pri injekcii, a uz to mam zahojene treba kazdy den cistit aj 2x, to je dost dolezite...a nausnica, ihla aj ucho by mali byt dezinfikovane aby sa ti tam nezaniesla infekcia. Asi tolk
Súhlasím s @5 ... mne prestrelila chrupavku(aj keď som to nechcela! ) a bolelo ma to ešte dva roky potom...a bolí ešte aj teraz keď si blbo lahnem na to ucho...
je to pravda, že sa chrupavka dlho hojí.... mám to oskúšané..... v chrupavke mám 7 náušníc a niektoré ma boleli aj niekoľko mesiacov ....... ale inak do lalôčika to bolí.... tak 2-3 dni a potom je to ok.....
ja som si dala uško raz a neboli to vobec ti nakreslí bodku fixkou ci čo to je a tam ti streli uz aj naušnicu a pohoda uplna len trošku sa ti moze hlava krutit ale inak ne ..
neboli vooobec....ani chrupavka ani to dole ... nvm jak sa to vola...len s tym musis tocit a dezinfikovat to...a naausnice najdes kdekolvek ... ked aby to boli nejake kvalitnejsie a nie nejaky smejd ktory sa rozpadne ked sa clovek na to ledva kukne ...
podla toho kde si to ceš dať na uchu ja som si dala vedla normalnej dierky a to som si spravila dokonca sama krv možno kvapka a bolesť skoro žiadna no ja som nič necitila ale jednej kamoše stoho išlo hrozne vela krvi to je individualne a mne to prvych par kni hnisalo ale po tyžni to už bolo uplne zahojene ale to chrupavky to už je dosť nebezpečne a to už dosť boli jedna znama si tam dala a asika rok jej to stale hnisalo a zapalovalo sa jej to .... aa ešte jedna vec kamoška si dala do jedneho najprv nastreliť a potom si dala sama vedla toho a to de mala nastrelene jej ešte aj teras sa zapaluje a ta čo si sama uplne v pohode a to je tomu asika rok aj viac
Ja som si bola dať prepichnúť dierku dnes (25.11) na každom uchu.....len kúsok nad driekov čo mám normálne od narodenia : prišla som do zlatníctva a tam mi dala vybrať náušnicu akú chcem...cena 3€-4€ podla náušnice....to nastrelenie je aj s náušnicu priamo inak by sa do asi nedalo,,,vôbec to nebolelo...len taký tlak som cítila a bála som sa...potom to začalo hrozne páliť a štípať,,uši som mala červené...keď som došla domov dezinfikovala som to alpou a bol pokoj,,,,počkám týždeň nech sa to zahojí a dám si tú náušnicu dole a dám si tam inú čo sa mi páči
Ahojte, mam 13 rokov a bola som si dat nastrelit ucho pred dakimi 3 tyzdnami vtedy som sa bala ale ked to nastrelila tak som to citila iba trochu ani ziadna krv mi s toho netiekla...potom som chcela zase si dat prepichnut no teraz dve naraz no a to uz trocha viac bolelo lebo druhu nausicku mi dala vizsie a po dvoch tyzdnoch ma to boli ale je to znasitelne ...takze tie keci o tom ako to boli niesu prevdive
A ked mi to kamoska prepicne ihlou ties sa to zapali a semtam neaka krv + s hnisamim pocitam !! dufam ze to nebude boliet !! chcem si to dat vedla prvej dierky ... Poradte mi niekto !!
@6naty to je skoro jedno zlato striebro alebo oceľ ... ale v žiadnom prípade si nedaj bižutériu! a neboj sa toho ja som si sám prepichoval a nebolelo len štípalo ... chrupavka to bolí ale si myslím že to si nejdeš prepichovať
ahojte chcem si dat prepichnut ucho 2 dierky za tou normalnou ale trochu sa bojim mala som problemi s pravim uchom od malicka mi hrozne hnisalo .. ale chcem si to dat na lave poradte mi .. a boli to velmi?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ja som si dvakrát dávala prestreľovať nos a vphode..to je taká bleskovka..
samozrejme potom to trošku bolí, ale nie je to nič čo by si neprežila
(však čo mám ja už povedať keď som si peru prepichovala sama, a nos vlastne tiež ale náušnicu osm stratila ptoom
PS: nič sa neboj,,sama si to nepripichuj
su najlepsie na prve 2 tyzdne"!