chcela by som vediet ci aj vy mavate take stavy ze chvilu ste kludny a odrazu len tak vybuchnete smiechom alebo sa vam proste nalada zmeni za 5 sekund...ak hej tak kde a kedy...
naprklad mne na hodine biologie permanentne prepina...minule sme s kamosko
mne sa to stava denne aj dnes v skole len tak si idem po chodbe na obed s kamoskou a zrazu mi zacalo sibat a steklili sme a vsetko nam bolo smiesne ale je to super no
Mne sa stáva to, že v priebehu minúty sa mi dokáže nálada zmeniť na úplne depresívnu Ale že by som sa zrazu začala bezdôvodne smiať... Nehrozí... A viete ako sa hovorí- Bezdôvodne sa smeje iba debil
vo veku okolo 13 rokov je to uplne bezne u vsetkych adolescentiek... a je to vrcholne trapne a detinske... hlavne na verejnosti, ci uz MHD alebo hypermarkety a podobne...a bsolutne to neznasam inac pekny vecer
noo..lol..take prepiny..ze ujeby..riaadne..mne sa najvice lubilo ked som sa profaka spytala aky ma velky..??ani som nedopovedala ..ze obal od pravitka...
mno mna zachvaty smiechu samozrejme odovodnene postihuju zasadne v totalne nevhodnych momentoch teda v takych kedy by sa smiat nemalo... a nieje nic horsie ako neuspesne maskovanie zachvatu smiechu ..mno asi najvacsi trapas som v suvislosti s tym zazila na jednom kurze kde som vyvolala skupinovy zachvat..jediny kto sa nezapojil bola nasa skolitelka (ani sa jej necudujem).. mno take ,ze zrazu to pride a neviem preco nepoznam....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale nebojte sa - prejavuje sa to u mňa tak že som ku každému strašne milý - oveľa viacej ako obvykle - ale trvá to maximálne minútu.