@jerry483 žiaden vyšší....vedela som to už dávnejšie, že človek len jeden dáva hore a druhá poloha mu je nepríjemná, ale dnes mi to pripomenul učiteľ a mňa napadlo, či je aj nejaký rozdiel v počte ľudí, nič viac
@mimi89 - a čo sa deje v tej ľavej hemisfére...raz to aj v Hausovi vysvetľovali, že v jednej hemisfére prevažujú city a emócie a v druhej zas intelekt a zručnosti
@Flussica - ja mám na vrchu palec ľavej, a som pravák. nie je to divné...
apropos, ktorý UKAZOVÁK máte navrchu (tzn. nad tým druhým) - nájde sa tu človek ktorý má navrchu ľavý ukazovák a pravý palec, alebo pravý ukazovák a ľavý palec?
Ak si prepletiete prsty na rukach, ktory palec mate na vrchu? Ak lavy, prevlada vam lava hemisfera a opacne. (lava hemisfera - city a emocie, blizsi vztah k umeniu a prava - intelekt, zrucnosti a vacsia schopnost riesit problemy....)
hej to som uz minuly rok na prirodopise toto robila.....to sa mi zda ze ked mate na vrchu palec pravej ruky, tak ste pravak, a ked lavej ruky tak lavak...a ked ste pravak a mate na vrchu palec lavej ruky, tak ste mali byt lavak, ale vasj ak keby preucili a ste pravak.... ten pripad som aj ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Lavy palec navrchu- prevazuje lava hemisfera mozgu
Pravy palec - prava hemisfeera
a keď si ich vymením tak mi to brutálne vadí
@andulili sme divni asi
apropos, ktorý UKAZOVÁK máte navrchu (tzn. nad tým druhým) - nájde sa tu človek ktorý má navrchu ľavý ukazovák a pravý palec, alebo pravý ukazovák a ľavý palec?
pretože to by teprv bolo divné
mal som (a mám) vždy navrchu ľavý palec a som pravák, ľavou jedine hádžem zhnité paradajky po emákoch a sprostých deťoch (obrazne)
...ale ja som hovädo, ja som mutant, som iný, z ríše zeleniny... som divný