ono ma to vlastne nenasralo, len chcem vediet, aky je vas nazor na maily, ktore sa musia posielat dalej, teda vyvijaju natlak - posobia psychologicky...E
tym myslis tie maily,ze napriklad ak to neposles,tak budes mat roky nestastia,ze ta necha priatel/ka,stanes sa neuspesnym,...ale ak to posles tak vsetko bude super,vsetko sa ti vydari,tvoja laska si uvedomi ze ta miluje celym svojim srdcom,...ak myslis tie,tak ja ich uplne ignorujem a to ich dostavam denne desiatky,aj od uplne neznamych ludi...ale vies,ak by to bola pravda,bolo by este tolko nestastnych ludi?
ja ich neznasam zbytocne zaberaju cas..precitam a potom sa robim ,ze som to necitala tak sa mi nemoze satat ani nic zle ani dobre...treab ich ignorovat
ja to ani nechapem načo to je niekomu.. čo z toho maju.. o čo im ide.. ale tak neriešim.. ja to ani nedočítam..ale odpíšem že ešte raz mi to pošle tak nech nečaka odo mna nejake pismeno.. takže už nemam take problemy s tym
Mne sa tieto mailiky pacia, lebo na zaciatku su casto velmi zaujimave veci popisane, alebo su tam zaujimave obrazky, ned ktorymi sa clovek zamysli.. A ked to poslem, tak nie preto, ze by som sa bala moznych nasledkov ale prave kvoli zmyslu tych slov a obrazkov..Aj ked minule, ked mi dosiel mail o pozitivnych ucinkoch sexu tak som ho hned preposlala, netreba riskovat Ale take, co nemaju co povedat tiez ignorujem...
Ja ich doslova nenávidím!!!! Hlavne také na icq alebo msn, to je priam neznesiteľné. Iba raz v živote som to preposlala a potom sa na mňa nasralo ďalších 20 ľudí, takže ne, vďaka.
Ja to preposielam a to každému. LENŽE!!! Ja z toho vycucnem len to najkrajšie a také informácie, aby to niekomu poslal, dávam preč. Niektoré "preposielačky" majú naozaj pekný text, ktorý aj niečo povie. To preposlanie ďalej je tam zbytočné.
Najhoršie na tom je, že človeka omrzí preposielať takéto hovadiny. Ono to je na to, aby to človeka potešilo, nie aby mu zbytočne niečo sľúbilo, čo aj tak ostane na náhode...
Ja taketo maily mam velmi rad, vzdy ich preskrolujem az k casti co strasne sa mi stane ak ich neposlem 18615876187ludom, zmazem ich a uz sa len tesim na nastavajuci den, nikdy sa nic nestane ale keby nahodou, budem mat aspon co rozpravat akmosom vecer v krcme
Neviem, preco by ma to malo vytacat. Ked na to nemam naladu, tak na to kaslem, asi 3 sekundy mi zaberie vymazanie, to je fakt strasne Obcas si to len tak z haluze precitam, ale nepreposielam nikomu. A predstavte si, este ma nezrazilo auto, nazabil najomny vrah, neutopil sa mi ziadny clen rodiny... Cim to asi bude??? D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale ignorujem ich
Potom väčšinou odosielateľovi napíšem niečo nepekné