Kto vie, nech sa vyjadrí. Je na Slovensku možná nejaká preprava živých zvierat/psy napr/?? Niečo ako zásielková služba. Klasické ako Ups majú v podmienkach, že živé zvieratá neprevážajú.
D zasielková služba asi ťažko. chudák psík keby sa ocitol v depe pri prekládke. skôr by som sa poobzeral po nejakom kynologickom klube. myslím že oni by ti vedeli pomôcť. určite si už videla prívesný vozík za auto na prepravu psov...
ja nie som na hlavu padnutá aby som nevedela, že pes nepríde v balíku ofrankovaný ale chcela som sa informovať o nejakej inej možnosti, pretože nemám ho ako doviezť sama, ale aj tak ďakujem za názory
Zásielková služba pre zvieratá o tom pohybujem !!! Zrejme len teba to môže napadnúť. Ale existujú aj lietadlá ktoré prepravujú zvieratá napr.psov, mačky, papagájov .... Ale to musíš mať povolenie nato aby si ho mohla prepraviť s lietadlom + veterinár musí dať že má 100% zdravotný stav - bez žiadnych srdečných vád. Aj to napr. psík musí byť kúpený s PP, bez toho inak to nepôjde, šlo by aj bez PP ale to by si musela ísť cez známostí
Akurát sa zaoberám možnosťou takejto prepravy. Skúšobne s mojou labradorkou. Prakticky je to forma taxi tzn žiadne depo prekladky ani striedanie. Psík ak je zvyknuty na cestovanie v aute tak nema problem. Nie je to preprava v kufri ani v prívese ale v špecialnej plachte s vodou a potravou. Každú hodinu pauza. Len netuším či by sa to oplatilo. Takéto prepravy sú ojedinelé a nemienim to robiť ak by som mal ludí zdierať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a pochybujem ze je take
ja nie som na hlavu padnutá aby som nevedela, že pes nepríde v balíku ofrankovaný ale chcela som sa informovať o nejakej inej možnosti, pretože nemám ho ako doviezť sama, ale aj tak ďakujem za názory