@drejka keby mi to povedal chalan nedivim sa, ale ako zena by si mohla vediet ze po urcitom case "dospievania" ktora sa prejavuje.. ved vies, ze to uz proste nenarastie (ach)
Mal to byť nos, ale odmietla som, možno niekedy v budúcne, ak nerátam tie zvyšné čo sa mi robilo, tak by som brala nové zuby, ruky, brucho..a.. je toho dosť vrátane ľavej ritnej polovičky
nos po uprave nosa som tuzila uz odmalicka potom prsia a brucho lebo som leniva robit brusaky ale poslednu dobu mi vsetky tieto veci prekazaju coraz menej.....
asi nos... a nejako zvýrazniť lícne kosti.. to by sa mi tiež páčilo.. a natiahnuť kolená, aby som bola vyššia, odoperovať rebro jedno, možno dve, aby som vyzerala chudšia.. a tak
jednoznačne by som zvolila liposukciu, možno by som si dala zlepšiť prsia....ale kedže na to nemám ( ani peniaze, ani odvahu ) tak nad tým ani nerozmýšlam
asi len 4 veci by som chcela.. mať pekné rovné zuby (ale keď som sa nato vysrala už ako malá tak čo..), mať slabšie dioptrie,teda na pravé oko (áno iba slabšie, svoje okuliare mám rada, a operácie očí by som sa bála, aby tonebolo ešte horšie), mať krásne dlhé vlasy aspoň po zadok (aale keď niekto musí experimentovať asi ťažko) a byť o takých 10cm vyššia (ale to by ma musela dlho naťahovať) ......... všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Aj prsty na rukách by som mohla mať dlhšie.
Ale koli chujovine by som sa rezat nikdy nedal. Za to riziko to proste musi stat.
Nie je nou ! Moze doslova zachranovat zivoty. Moze riesit tazke spaleniny, rozne pracovne urazy, jednoducho pomoct cloveku, aby sa citil ako clovek.
Lebo bez toho pocitu vsetko ostatne padne.
kedysi som chcela zmensit nos, nastastie som to neurobila a teraz svoj nos "milujem"
a ziadne operacie, nehrozi, nikdy, ani mandle!