študujem už tretí ročník VŠ, štúdium ma baví ale zo zdravotných problémov virm, že to nezvládnem dokonca. Chcem na jeden rok prerušiť štúdium a potom sa znovu zahlásiť do tretieho ročníka, no v mojom rodnom meste (BA).
chápem, ale asi by som i tak aspoň skúsila, ten rok, tak či tak asi opakovať budeš, čiže aj keby nie všetky ,ale aspoň pár, tak by to bolo potom ľahšie.. preto by som aspoň skúsila,.. ovšem aj podľa toho, či len asi nezvládneš alebo sa ani neučíš .. ale nech ti to čo nalepšie z tvojho pohľadu dopadne hlavne
chápem jej situáciu, nech už vznikla z akéhokoľvek dôvodu..
ale neviem ti poradiť.. hlavne tú školu nevzdaj (áno, píše ti to tá, čo vzdala a teraz ľutuje)... bojuj až do konca a choď na všetky skúšky, aj keď nenaučená, čo ty vieš, možno motyka vystrelí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a ty sa ešte smej @7
chápem jej situáciu, nech už vznikla z akéhokoľvek dôvodu..
ale neviem ti poradiť.. hlavne tú školu nevzdaj (áno, píše ti to tá, čo vzdala a teraz ľutuje)... bojuj až do konca a choď na všetky skúšky, aj keď nenaučená, čo ty vieš, možno motyka vystrelí...