asi zalezi od situacie. pri nejakom vtipnom prejave by to nemuselo vadit, naopak, mohlo by to este zvysit mieru zabavnosti prihovoru. ale napr. pri smutocnom prejave by to bolo velmi trapne nielen tomu recnikovi, ale aj vsetkym pritomnym a myslim, ze v konecnom dosledku aj tebe
@kevin proc by sem mal.. ako sem zistil pomaturitne studium ponuka aj elektrotechniku co sa mi hodi kedze maturujem na elektrotechnickej skole ale chcel by sem neco s grafiku ale ta skola to asi neponuka
btw, bud rád že si napred, že sa nemusiš "vela" učiť a užívaj si študentský život - neskracuj si ho zbytočne, v škole si nájdi nejakú zábavku - je tam toho kopec
ani zdaleka nie si taky macher, aby si rocniky preskakoval, su ovela lepsi studenti od teba v inych triedach a stale sa maju v com zlepsovat. Tvoje odovzdane zadania nenasvedcuju o tom, ze by si mal byt preradeny do vyssieho rocnika. @kevin
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Musel by si byt fakt genius na vsetky predmety....
Tak mi aspoň z programovania výpočtovej techniky a praktickej elektroniky dali spraviť testy, dal som za 1 a nemusím chodiť na hodiny.
@apprentice takže sa nemám snažiť ani ísť za výchovnou?
v košiciach už je len súkromná (kde je grafik digit. medii) a nie je to o nič lepšie..
ak máš zaklady modelovania v 3D programoch tak po mesiaci dvoch to zvládneš (teda ak to vieš robiť)
lebo to nerobil jeden človek pravdepodobne
a program mali asi nejaký vlastný - ale 3D programov je plno..
soš ostrovskeho
www.ostrovskeho.sk