Chcem sa len opýtať či ste niekto prešli na iOS 6, pretože som zistil, že sa to ani moc neoplatí. Google maps nahradili Apple mapami a na tie nadavajú, že sú chybne ... a ževraj zmizne YouTube app čo je na ploche. To by tak nevadilo má to aj svoje + ale
V ios 6 mas omnoho viac vylepseni, nez tie mapy a odstraenie nativnej yt app. Yt mas okrem toho aplikaciu v itunes takze neviem co riesis.
Tu ti rozhodne nebudem pisat co vsetko sa zmenilo. Oci mas, citat vies, tak si to pozri. Ja si ios 6 len pochvalujem a to ako na ipade, tak ip. Bateria je u mna lepsia na oboch pristrojoch.
v iOS6 nevidím dá sa povedať žiadne prevratné vylepšenia...keď som ho nainštaloval prišlo len sklamanie, ale nemám pocit žeby sa mi vybíjala rýchlejšie baterka.
Nuž, čakám ako idiot skôr na Jelly Bean pre SGS3. To bude o inom.
To ja mám iOS6 a cítim zmenu: rýchlejšie odosielanie správ. Niekoľko nových funkcí. A tie mapy ani neriešim, keď ich využívam len minimálne a mám NAVIGON.
A YouTube zmizne, ale z App Store si stiahneš nový a vyriešené
Ok dobre tie mapy ma tak ani nezaujímajú ale skôr mi ide o tú výdrž baterky ako som pozeral aj iné fóra niekto si sťažuje a niekto pochvaľuje tu som napr. našiel že po update sa im vydrž baterky odosť zhoršila hlavne na iPad2
radim ti neaktualizuj na iOS6 aspon nie teraz kym neni vyladeny, to s tou vydrzou baterie a vsetkym ostatnym je pravda, dokonca som pocul ze maju problem aj s wifi signalom
iOS6 neni ziaden krok vpred, skor naopak, keby apple aspon pridal FM radio co je dnes bezne aj u obycajnych mobilov...
ja som kupil ipod touch 4g a uz mal ios 6 ale neviem moc sa mi to nepaci ios 5.1.1 je zevraj lepsi a vzdy ked je nieco vyzsie to zabija baterku ako na iphone 3g som mal ios 3.1.3 a ked som dal 4.2.1 tak mi menej vydrzi bateria
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Tu ti rozhodne nebudem pisat co vsetko sa zmenilo. Oci mas, citat vies, tak si to pozri. Ja si ios 6 len pochvalujem a to ako na ipade, tak ip. Bateria je u mna lepsia na oboch pristrojoch.
Nuž, čakám ako idiot skôr na Jelly Bean pre SGS3. To bude o inom.
» 9gag.com/gag/5432821...
A YouTube zmizne, ale z App Store si stiahneš nový a vyriešené
inak na iOS6 aktualizovat nebudem
» discussions.apple.com/thread/4329482?...
Mohli by ste aj napísať aké iZariadenie máte?
discussions.apple.com/thread/4329482?start=15&tstart=0
iOS6 neni ziaden krok vpred, skor naopak, keby apple aspon pridal FM radio co je dnes bezne aj u obycajnych mobilov...