@lx super vkus na pivo...hoeagaarden white moje TOP...akurat som dosiel z podniku kde ho capuju...co sa tyka presovu tak ti neporadim,. v BA ho maju co viem ja aspon v troch podnikoch capovane.. Strom gameklub, KGB alebo Cafe de zwaan ..ceny od 2,2 do 4,8€ za pollitrak...ak mozem poradit tak TOP2 capovany mnichovsky rezany Paulaner...ale pozor minimalne raz tak rychlo stupa do hlavy btw. belgicke, holandske a nemecke piva su tie naj
@torpedo08 ale tak vies jeden paulaner ti stupne do hlavy ako dva bazanty a ked si zratas ze dva bazanty 2eura a paulaner za 2,5eura a este ktomu mrte popiciii pivecko tak jasny vyber
@lx nebola som vzivote na take pivo....ale tu ides na vychod...cize na vychode sa pije Šariš ..... a ten maju v sade ale v prezidentkej pivarni je to take ine(lepsie) a ten tvoj podnik neviem vobec,ze niekedy existoval .....mozem zistit ak by si velmi chcel
@djdaniels aha no tak to som nevedel ale ja ked si dam bazanta tak ma stoji iba 80 centov no ale to je fuk nemam rad ani bazanta a vobec u nas nenajdes v krcme/bare dobre pivo tak si radsej kupujem flaskove napr. Budvar alebo Bakalar ked uz si chcem dat take lepsie pivko
tak v BA najlacnejsi bazant za 1euro.. a to je zaroven asi aj najlacnejsie pivo v BA ale take ja nepijem..nechodim na pivo kazdy den takze uz ma nepolozi to ze si dam za kvalitny hoeagarden alebo paulaner v slusnom podniku 2,5€
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@p0n0sk4 velmi by som chcel