čaute chcem vedieť, či je tu niekto taký, kto sa hlási na psychológiu do prešova ... lebo ja som teraz prišla na to, že sa tam nemám šancu dostať, lebo som tu pred chvíľou čítala koment jednej čaje čo mala priemer 1,3 a nevzali ju...vraj berú každého d
(ale musim sa smiat, na tieto psychologie, kulturologie, filozofie a pod. humanitné vyžadujú s priem. lim-->1
a na technické berú bez príjimačiek, hockoho..
(napr. stavbarina, inžiniering mostov.. a pod.
(však potom to tak aj (doslovne) dopadá, :p
..tie mosty
@lyterka Hej berú bez prijímačiek, ale tých čo majú maturu z matiky, čo ja bohužiaľ nie som ale jak čítam, že berú vraj každého 10ho a ja mám priemer skoro 2,0 konkrétne 1,9 každý rok tak vidím svoje šance ako nulové -.- tá psychológia je iba záložná, ale svoju hlavnú prioritu vidím tiež nulovo, takže sa bojím či neskočím niekde vo freshi na pokladni
@girl19955 a prosím ťa nevieš aký priemer mali tvoje spolužiačky aspoň približne? nech viem, či rýchlo mám poslať ešte dakde prihlášku kde majú termíny, alebo mám dúfať že ma vezmú
ja som sa tam nakoniec zapísať nešla, aj napriek tomu že ma prijali. psychológiu som tiež mala len ako poistku. ale ja byť na tvojom mieste, ak máš pochybnosti, či ťa zoberú, tak pošli prihlášku ešte niekde inde
@girl19955 veď to je ten problém že ja som poslala... ale aj na tú moju prioritnú školu mám takmer nulovú šancu... ja som sa skôr spoliehala na to že tu ma isto vezmú... ale ako vidím fakt skončím vo freshi alebo ako upratovačka
psychologia je imo jeden z odborov, ku ktoremu by mal mat clovek vztah, ak to ide studovat. na tvojom mieste by som sa nad tym, ze ma tam nevezmu, neobtazoval.
@trdelniiiq ja mám k tomu vzťah a fakt sa tomu venujem... nečakám od toho nič také ako iní ľudia viem že je to bifľovačka, ťažko sa s tým uplatniť, proste viem všetky negatíve v tom obsiahnuté, každopádne beriem to ako alternatívu... len keď ma nikde nevezmú, neviem kde pôjdem s gymplom potrebujem vysokú
@nicollefontaigne ono, pomerne tazko sa s tym uplatnis/vyzijes u nas. v zahranici a najlepsie, ak si spravis bud psy.d alebo phd mas skvele predpoklady najst si pracu/zacat s private practice po nabrati potrebnych skusenosti.
@simka1311 hej, u nas koluje taky vtip ... "nechodte okolo presovskej univerzity, lebo vas vezmu!" pobrali tam byvalych spoluziakov co ledva zmaturovali, nevedeli ani rozpravat po slovensky... niekedy ta skola mala uroven, ale teraz % ludi ktori tam chodia a poznam ich su totalne podpriemerni a bez problemov prechadzaju.
@narrator počkaj? ako tí študenti teraz nemajú kam chodiť na školu, alebo ako?
lebo ja som to počula tak, že nemajú kde robiť štátnice a tak chce škola, aby to robili na tej Prešovskej, lenže na Prešovskej sa učia iné predmety, než v Ružomberku a aj iný typ skúšanie, iné predmety... a že v Prešove si nechcú pokaziť ,,meno" tak ich nechcú zobrať
@simka1311 mozu dokoncis studium pod zastitou nejakej sukromnej skoly, ktorej meno som nikdy vzivote nepocula.
maju problem kvoli predmetom v ruzomberku ich je podstatne menej ako inde na skolach.... kamaratka chcela ist na umb, ale zistila, ze by musela dorobit asi styri predmety. co je v tretiaku pomerne dost.
celkom smutne, no. a pritom ani nejde o nejaku blbu nanu, vybrala si tu skolu kvoli tomu, ze bola blizko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a na technické berú bez príjimačiek, hockoho..
(napr. stavbarina, inžiniering mostov.. a pod.
(však potom to tak aj (doslovne) dopadá, :p
..tie mosty
aj ked zase neviem ci aj na ten odbor...
a inak ten vtip sa asi hovori o viacerych skolach
lebo ja som to počula tak, že nemajú kde robiť štátnice a tak chce škola, aby to robili na tej Prešovskej, lenže na Prešovskej sa učia iné predmety, než v Ružomberku a aj iný typ skúšanie, iné predmety... a že v Prešove si nechcú pokaziť ,,meno" tak ich nechcú zobrať
maju problem kvoli predmetom v ruzomberku ich je podstatne menej ako inde na skolach.... kamaratka chcela ist na umb, ale zistila, ze by musela dorobit asi styri predmety. co je v tretiaku pomerne dost.
celkom smutne, no. a pritom ani nejde o nejaku blbu nanu, vybrala si tu skolu kvoli tomu, ze bola blizko...