@sovo44 nie, nechodím tam....ale veľa sa o tom rozpráva, absolventi často končia na úrade práce...aj niektorí učitelia na našej škole sa vyjadrili, že na tieto fakulty berú snáď každého a dokončí to každý, aj ten čo ledva prechádzal na strednej....
ono realita je taká, že už tam nevezmu každého, lebo sa tam hlási strašne veľa ľudí a oni majú určené koľko vezmú... štúdium je strašne jednoduché a toho čo ledva prechádzal by aj vzali, no nie je na neho miesto, lebo sa tam nahlási aj kopec ľudí, čo prechádzali s jedničkami, no nechce sa im veľmi študovať ťažké odbory...
čo sa týka uplatnenia polož si otázku - čo si myslíš o uplatnení CR na SR? lebo žiadna výhra to nie je
takto, mojou prioritou je cestovný ruch na EUBA, lenže nakoľko sa tam robia prijímačky za matiky, potrebujem aj nejakú istotku. Donedávna som si bola istá , že na PU ani len očkom nepozriem, ale tie posledné termíny podávania prihlášok sa blížia....ale tak po týchto všetkých reakciách o PU predsa len nebudem uvažovať ja som si položila otázku čo by ma bavilo študovať - a odpovedou bol jedine cestovný ruch a zdokonaľovanie sa v cudzích jazykoch myslím, že celkovo uplatnenie na SLOVENSKU nestojí za reč, nečudo že aj ja chcem po 5 ročnom štúdiu , ktoré ma teraz čaká, čo najrýchlejšie zdupkať zo slovenska preč....
Priateľ tam chodí, jednoznačne potrebuješ vedieť dokonale matiku. Musíš sa pripraviť na neskutočne nezmyselné zadania seminárok a podobných prác. Samotný manažment na fakulte nieje náročný,ale sú ho hordy, takže na skúšky budeš potrebovať veľa materiálu. Škola celkovo nieje náročná, pokiaľ ťa to baví a budeš mať veľkéé šťastie na profesorov - klasika
Ak rozmyslas nad EUBA, nechces skusit aj FM na UK? Nie je to sice ziadna istota, vyber je tam dost tvrdy, ale co mam moznost porovnavat kopec ludi z EUBA a z FM UK, tak jednoznacne to vyznieva v prospech UK. Hlavne co sa tyka pristupu k studentom. Inac to dokonale vedenie matiky na EUBA bolo myslene dufam ako zart
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
čo sa týka uplatnenia polož si otázku - čo si myslíš o uplatnení CR na SR? lebo žiadna výhra to nie je