mám na výber študovať v Jihlave na polytechnickej cestovný ruch alebo na Prešovskej....má s ňou niekto dáke skúsenosti alebo infošky?najlepšie dáky bývalí alebo terajší študent...názor niekoho z vnútra ..dík
@trdelniiiq zaujímajú ma hlavne negatíva a pozitíva všeobecne alebo konkretne čo sa týka toho turizmu...ale kedže je malá pravdepodobnosť že to uvidí niekto z oboru tak mi stačí aj všeobecne alebo teda fakulta manažmentu
@trdelniiiq hej hej jasko..ale zas všetko je aj relatívne lebo na niektoré odbory sa zas zvyknú hlasiť samí retardos a tiež človek nechápe ako mohli polku odtial vyhodiť to hovorím aj napr u nás na žu
@5elda ahoj ja idem na fakultu manazmentu, počula som toho dosť negatívneho a že je to o niečo lahsia skola atd.. ale ja som tam chcela ist, takze aj sa tesim.. avšak ci je to pravda neviem, pretože kazdy si nadava na svoju skolu, takze velmi vazne to neberiem... ja si myslim, ze ak ides studovat cestovny ruch, tak na slovensku to bude jednoduchsie ako v česku...... a predsa ak budes mat rovnaky odbor tak nejak by som to neriesila..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
na fakultu? na urcity odbor? na komplet celu univerzitu?
lebo ja som pocula ze konkretne manazment je tam dost lahke a nevyuzitelne, ale take tlmocnictvo ze lietaju celkom dost, napriklad...
a ako to funguje na inych fakultach a odboroch netusim viem len povedat co sa tyka filozofie a etiky