lol akože už som u bývalého niekoľko krát spala ale dopadlo to asi divne, keďže dve deti v jednej izbe nič úchylné, len sme sa celú noc rehotali na debilinách zo života.
casto u neho spavam, ale už nesmiem cez pracovny týžden, lebo on rano vypne budik a namiesto toho aby ma vykopal z postele sa vrati ku mne a spime do dvanastej a stym, že zase nesiel do skoly...
Priatelka ku mne chodi casto, ja som u nej prespal len raz, a to tiez len preto, ze sme na dalsi den rano isli velmi skorym vlakom prec, a nemohol by som sa tam inac dostat...
no ja som u neho este nespala a ani ma to moc nelaka zrazat sa rano v kupelni s jeho rodicmi prip. bratmi a navyse ja som zvyknuta vstavat skor on casto aj okolo obeda takze bud by sa on nevyspal alebo by som sa ja nudila...ale u nas on uz spal a teraz na silvestra by mal tiez
občas uňho na intráku, cez víkendy alebo sviatky.. ale zatiaľ to bolo asi len 3krát a aj to len preto, že som potrebovala ostať v BA a na mojom intráku to je s ostávaním na víkendy komplikované
moji tatkovci a mamkovci sú tak trošku konzervativci, čiže bolo vždy ťažké, aby u mňa niekto prespal. Už keď si po velmi dlhom čase na bývalého zvykli trošku.. ak občas.. ale aj to len pár krát.. na jednej ruke spočítam.. s našimi to občas nejde Kamoška u mňa nespala nikdy. Málokedy ma aj niekam púšťali.. to bolo fakt málinkokedy.. čo už
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
čo ja viem, keď u mňa zvykne prespávať, netvária sa nejako nadšene, ale tak už nemám 15 rokov, že. museli sa s tým zmieriť.