Nemám a tablet by som si ani nikdy nekupoval, podľa mňa zbytočné vyhodenie peňazí, k ničomu dobrému to nie je, je to také isté ako smartfón a smartfóny majú poväčšinou ešte aj lepší foťák. Ja vlastním Samsung Galaxy Note 3 a som spokojný . Síce sa už zaraďuje do tabletofónov, ale stále lepšie ako tablet.
@cannabisindica ja mám smartfon Samsung Galaxy Ace. Viem že už sú aj novšie smartfony ale mne postačuje. Teraz sa zameriavam skôr na tablety lebo mobil nový nedostanem ani za 3 roky a sama si nedokážem našetriť som typ ktorý vždy hned všetko rozbúcha a preto uvažujeme s rodičmi nad kompromisom. teda tabletom.moji rodiačia si myslia že tablet by mohli využívať aj oni a brat a mobil by bol iba mô takže do nejakého lepšieho smartfonu nedaju tolko prachov ako do tabletu. Preto aj keby povolili na nový mobil tak aj to by bol tak max HTC dsire c a to budem mať radšej ten čo mám teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty