Ahojte. Zvažujem prestup po 1.ročníku na ten istý odbor, iba na inej VŠ. Chcela by som na novej VŠ pokračovať v 2. ročníku. Viem, že každá VŠ má iné pravidlá pre prestupy, ale skôr by ma zaujímalo, či sú vôbec takéto prestupy uskutočniteľné a bežné? Poznáte niekoho komu bol takýto prestup povolený a boli mu uznané predmety vyštudované na predchádzajúcej škole? Ak áno, o aké VŠ sa jednalo? Samozrejme, budem to riešiť so študijným oddelením, len som chcela iba vedieť, či je takýto prestup vôbec reálny,predtým ako to skúsim. Vďaka
si si odpovedala. Napíš mail na študijné tej druhej školy
vacsinou to byva tak ze zacnes normalne od prveho rocnika, ale uznaju ti vacsinu predmetov ktoré sú totožné - samozrejme to zalezi od toho co oni uznaju za vhodne a "totozne"
cize mas prvy rok dost cajk a chodis len na predmety ktore ti neuznali - ale mozu ti uznat vsetky, jeden alebo ziadny - zalezi
myslim, ze je to dost normalne - napriklad aj pre tych co na nejakej skole urobili len jeden semester a podobne.
zalezi uz potom na konkretnej skole ci uznaju predmety. k nam na informatiku prestupali z inych skol vela ludi a uznali im v pohode.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
vacsinou to byva tak ze zacnes normalne od prveho rocnika, ale uznaju ti vacsinu predmetov ktoré sú totožné - samozrejme to zalezi od toho co oni uznaju za vhodne a "totozne"
cize mas prvy rok dost cajk a chodis len na predmety ktore ti neuznali - ale mozu ti uznat vsetky, jeden alebo ziadny - zalezi
zalezi uz potom na konkretnej skole ci uznaju predmety. k nam na informatiku prestupali z inych skol vela ludi a uznali im v pohode.