Prestup na skolu ktoru som odmietla..da sa to este?
Ahojte..mam trochu nezvykly a mozno prasteny problem..
este v juni ma prijali na viacero vysokych skol..nuz a ja som sa rozhodla pre jednu, ale rozmyslela som si to..nechcem na nu ist a chcela by som ist na tu druhu kde ma tiez prijali, ale odmietla
to ti tá diaľka až tak vadí? na intráku môžeš ostávať cez víkend..zvykneš si...koľký študujú ďaleko od domova (aj ja)...radšej si nechaj tú lepšiu školu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
bohuzial, nasa smola
neda... aspon by sa nemalo
ale skusit napisal mail stale mozes pokial tam este nebol zapis... pretoze ak nemaju dost studentov este by sa ti moholo vydarit
ale ak uz zapis bol tak velmi tazko
nuz hej je to nasa vina, ale ja sa asi zblaznim...ja skusim zajtra zavolat na studijne..a vidis, zistim kedy maju zapis bo toto neviem
proste som sa zle rozhodla tak celkovo ... ale uz sa po mesiaci zacinam s tym zmierovat a na pokraji zblaznenia som bola dost dlhy cas aj ja neboj ...
no zavolaj nestratis nic... a z akej skoly na aku ak smiem vediet?
Podla mna to skor nepojde, ale mozes vyskasat tam zavolat,ono my ti tu ani nemame ako inak pomoct,zalezi od skoly
Kazdopane,ja len dufam,ze nie si dalsia,co to robi kvoli priatelovi,ale fakticky z vaznych dovodov
ale teraz zase neviem ako sa mam rozhodnut ..mam strasnu dilemu ze kde ist..