Ahojte,chcela by som sa informovať ako je to s prestupom na inú školu.Konkrétne by som chcela prestúpiť z PO do BA nakoľko v Prešove je to hrozné,prístup,profáci a mnoho ďaľších vecí,ktoré nebudem dávať do éteru.Máte s tým niekto skúsenosti?Lebo čítam na
@nikussska93 napíš na študijné, tí ti odpovedia hneď ako sa veci majú a či je aj nejaká iná možnosť ako priemer do 1,3, prípadne tam rovno zatelefonuj, ja som to tak tiež robila pri prestupe
Vacsinou sa to robi tak, ze si podas normalne prihlasku, dostanes sa tam a nechas si uznat predmety. Uznavat sa zvyknu predmety, kt. su v tvojom novom studijnom plane a uz ich mas spravene minimalne na C. Ale da sa po dohode s veducim katedry uznat aj horsia znamka...ak uvazi za vhodne.
podla mna klasicky postup, musis mat absolvovane vsetky predmety, po letnom semestri do 31.8. si podas ziadost o prestup do 2.roc., rektor na zvazi a potom sa prides normalne zapisat do 2.roc. pricom keby ti chybali niektore predmety z prvaku tak si ich zapises.. @fragile. myslis podat prihlasku do 1.roc. a na zaklade toho ze mi schvalia vsetky predmety ma posunu do druhaku?
@lawonder To sa teraz neda takto brat, ze presne v akom rocniku clovek je, ked mame kreditovy system Ak ti uznaju povedzme 50 kreditov z doterajsieho studia, tak by ti stacilo za 2 roky dorobit zvysnych 130, napisat bakalarku a ist rovno na statnice. Ale skus im tam zavolat urcite aj ohladom klasickeho prestupu, ak by to slo, bolo by to jednoduchsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty