načo si išiel na ten gympel? Mal si rozmýšľať. Ale ak ťa to baví, tak grafiku si môžeš robiť podľa kurzov, návodov, kníh, tutoriálov a podobne a chodiť na gympel...
Ostaň a potom choď z gympla na vysokú o grafike. Problém vyriešený Len tak mimochodom, na niektorých vš dávajú body už len za to, že si z gympla.. good luck
tak to bude skuska, ci mas naozaj na umelecku, lebo ked ano, tak neprestanes ani pocas gympla. na umeleckych aj tak chcu domace prace a na zaklade toho ta prijmu na vs alebo kde. kludne ostan.
@rheia dík asi to spravím tak a tie body to nemyslis vazne ze?
@9 no mňa baví hlavne pc grafika ale aj ceruzka a olej je OK
zostanem na tom gymku dúfam že tu nejako prežijem
btw aké sú požidavky čo sa týka známok na VŠ zameranú na grafiku? je tam nejaká tvorba alebo je to iba o teorii?Aké predmety vyberať potom v 2.roč gym?
predpokladám, že na gympli máte krúžky/semináre zaoberajúce sa grafikou alebo podobnými vecami, keďže len u nás ich je minimálne 7 takže v tomto sa môžeš zdokonaľovať aj popri gymnáziu
@kuvincik ešte nie som v tomto systéme moc doma (som v triede zameranej na NJ bohvie ako to dopadne)takže na každom gym. by mali byť určite krúžky/semináre zaoberajúce sa grafikou??? a od kt.ročníka?myslím semináre
@gumix to ja neviem, ja chodím na gym a k nám prestupoval spolužiak práve z umeleckej ešte v septembri, ale to bolo už pred pár rokmi..skús sa popýtať v tej škole alebo im pošli mail..
Viesy co ja som chodil na gympel,odtial som prestupil na obycajnu ucnovku lebo mi gympel moc nesiel....teraz som automechanik ale bavi ma to a mam perfektnu pracu,nezijem si spatne....ze som vtedy prestupil bolo to najlepsie co som mohol spravit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@3 huh...tlak rodičov mamča mi to tak nanútila/presvedčila že musím ísť na gym. až som zrušil príjmačky na umeleckú a robil iba na gym...
@9 no mňa baví hlavne pc grafika ale aj ceruzka a olej je OK
zostanem na tom gymku dúfam že tu nejako prežijem
btw aké sú požidavky čo sa týka známok na VŠ zameranú na grafiku? je tam nejaká tvorba alebo je to iba o teorii?Aké predmety vyberať potom v 2.roč gym?
dík všetkým za rady