čo si myslite o tom, že niekto niekeho za chrbatom ohovra a nadava na neho , no zároveň sa tvari ako jej /jeho super kamarát? mne sa takato pretvárka zdá chorá :/ máte s tým nejaké skúsenosti?
mam s tym skusenost. Uz byvala kamaratka ziarlila, ze chalan, ktory sa jej pacil, po mne vystartoval. Namiesto toho, aby sa so mnou porozpravala, mi zacala hadzat polena pod nohy. Dozvedela som sa to za poriadne nechutnych okolnosti. Je to ubohe.
Uvedomujem si fakt, ze moje meno sa stava predmetom diskusie v mojej nepritomnosti castejsie ako som si vedomy a je mi to uplne jedno. Ak ma niekto so mnou problem, ktory nie je ochotny povedat do oci nevidim dovod sa tym zaoberat.
az prilis dobre skusenosti predstav si ze jedna velka partia je na dvoch miestach 15 metrov od seba.. sportujeme... dvaja debilkovia pridu ohovaraju pri tebe druhu cast partie a pridu k druhej casti partie a ohovaraju zase pre zmenu teba
ludia vzdy veria tomu comu verit chcu. v podstate som to zazil, a teraz aj keby nieco take bolo, tak by mi to bolo jedno. snad sa mi svet koli takej malickosti nezruti.
kazdy robi v kazdej chvili najlepsie coho je schopny. ale poloz si otazku neohovaral si nikdy ? nepovedal si o nikom nikdy nieco zle a pred nim to dobre ? priklad ucitelia na hodine sa normalne tvaris a ked skonci zacnes aky je hrozny..to bol len priklad
poznám také baby... je to s nimi ťažké... nikdy neviem, čo môžem a nemôžem pred nimi povedať, pretože sa bojím, že to na ďalší deň bude vedieť každý...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A keď sa pri tom niekedy pristihnem, tak sa snažím čo najskôr zmeniť tému.
Pretvárka je všade a to doslova. Skus si ľudí predstaviť ako iný živočíšny druh (niečo ako opice) a uvidíš to možno aj ty...
A to hlavné - keď to pochopíš, ako to funguje, tak to dokážeš maximálne využiť
je to odveci ale bežne sa s tým stretávam, možno niekedy aj u mňa....nechcem človeka raniť tým že mu poviem že je bla bla bla.