@piter09 na ich stranke som nasiel, ze si ho treba doma vytlacit..ale zas, na druhej strane, jemu staci naskenovat len ten kod a nic tam s tym nemusi viac robit..tak neviem teraz
@trdelniiiq ja som raz išla tak, že som mala len v mobile napísaný ten kód a v pohode...som vysvetlila, že som nestihla vytlačiť a nič mi nik nepovedal, dal mi sprievodca doklad
@majo a tak zas v nemecku, usa, atd bezne funguju napriklad s passbokom tak, ze vsetke tie listky maju v iphone a len tie kody rovno skenuju z displeja dufam, ze to prejde aj u nas
ja by som sa s nim nejako uhadal, ze mam zaplateny legitimny doklad, ani by som nezacal s tym ze ma byt vytlaceny. proste "pacisa, mam to v pdfku na maili a citajte"
navyse ak ides nejakym rychlikom cez cele slovensko tak je mensia sanca ze stretnes uja s 20 rocnou sprievodcovskou praxou ktory bude bazirovat na klasickom listku, tam su skor empaticke stewardky
"navyse ak ides nejakym rychlikom cez cele slovensko tak je mensia sanca ze stretnes uja s 20 rocnou sprievodcovskou praxou ktory bude bazirovat na klasickom listku, tam su skor empaticke stewardky"
@majo vyskusaj nejaky dargov do KE tam tych stewardiek moc teda neni
@jimmycrow nefunguje nam cely den voda a neviem kedy bude, takze jednak nemozem ist taky do mesta a cakam na poslednu chvilu, kedy ju pustia a jednak je mesto prilis daleko, aby som tam siel takto peso
@piter09 obycajnym osobakom som siel..prisla nejaka, pomerne znechutene vyzerajuca sprievodkyna, dal som jej isic, povedal, ze listok mam v tejto elektronickej forme, kukla sa na displej a sla prec
@piter09 v pohode si to len hod do telefonu alebo kde chces, a ukaz im to..ked to mne uznala v nejakom polorozpadnutom osobaku ta neprijemna tetka, v ic by to malo byt v poriadku tiez
@trdelniiiq napisal som im asi pred hodinou a oni mi teraz odpisali
Ak ste si prostrednictvom internetu zakupili cestovny doklad na vnutrostatny usek, mozete ho pri kontrole cestovnych dokladov vo vlaku predlozit aj v elektronickej podobe jednym z nasledujucich sposobov:
- v elektronickej podobe vo formate PDF vo svojom elektronickom zariadeni (Notebook, Netbook, iPhone, iPad,...)
- v elektronickej podobe vo formate SMS (skratena forma ITD) vo svojom mobilnom telefone (zakaznikovi je SMS zaslana na mobilne cislo, ktore zadal pri zadavani udajov o cestujucom).
Nie je nutne cestovny doklad vytlacit.
takze super diky za pomoc, nebyt tohto fora, asi by mi ani nenapadlo takto to riesit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
je to v pohode, bola som tak už asi trikrát
navyse ak ides nejakym rychlikom cez cele slovensko tak je mensia sanca ze stretnes uja s 20 rocnou sprievodcovskou praxou ktory bude bazirovat na klasickom listku, tam su skor empaticke stewardky
@majo vyskusaj nejaky dargov do KE tam tych stewardiek moc teda neni
ja idem ICeckom, sice mam este 2 tyzdne ale nechce sa mi tlacit
Ak ste si prostrednictvom internetu zakupili cestovny doklad na vnutrostatny usek, mozete ho pri kontrole cestovnych dokladov vo vlaku predlozit aj v elektronickej podobe jednym z nasledujucich sposobov:
- v elektronickej podobe vo formate PDF vo svojom elektronickom zariadeni (Notebook, Netbook, iPhone, iPad,...)
- v elektronickej podobe vo formate SMS (skratena forma ITD) vo svojom mobilnom telefone (zakaznikovi je SMS zaslana na mobilne cislo, ktore zadal pri zadavani udajov o cestujucom).
Nie je nutne cestovny doklad vytlacit.
takze super diky za pomoc, nebyt tohto fora, asi by mi ani nenapadlo takto to riesit