Niekedy si prezerám zoznamy priateľov mojich priateľov, vždy natrafím na zaujímavých alebo atraktívnych ľudí a prezerám si ich profily a fotky. Alebo sa len tak preklikávam cez úplne random profily. Asi som len zvedavý alebo divný Robíte to tiež ?
kedysi sme to s kamoskou zvykli robit a vzdy sme sa na tom bavili, ze my vieme kto su a oni ani o nasej existencii netusia teraz uz sme velke a nerobime to
Väčšinou len keď vidím v navrhovaných dáke známe meno, alebo keď mi niekto lajkne koment, alebo zareaguje na môj koment, tak kukám profily minule som napríklad videl @mayben tak, že voľáky koment napísala na priznania žien, ksicht sa mi zdal známy, otvoril som to, ale nedoplo mi, že je to ona ... Len potom, po dlhšej dobe mi docvaklo, že ,,boha veď to bola mayben z birdzu"
nie, len občas keď vidím niečo na nástenke a a pozriem sa do profilu, ale pár krát som si tak vyhladal random ľudí a prezrel profily. A okomentoval nejakej z thajska fotku
úplne cudzích ľudí nie, ale občas si všimnem, že nejaký môj friend má medzi priateľmi niekoho koho poznám z videnia a tak si toho človeka kuknem ak má verejný profil (čo dosť veľa ľudí na počudovanie má)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@rici135 hej, tam som zvykla často komentovať alebo na ´dnes tetujem´