Prečo máme prezidenta čo nerozozna Slovensko od Slovinska ? Ako sa mohlo stať že sme si za hlavu štátu, za jeho hlavného predstaviteľa zvolili uplneho dementa ?
neboj sa, idú nové voľby, môžeme sa všetci (ktorí majú možnosť) rozhodnúť, koho voliť. polovica zas nepríde, ďalší zvolia podľa toho ktorý má ešte vlasy, niekto podľa toho akú má kampaň, a do troch mesiacov po voľbách až po ďaľšie voľby budeme na neho nadávať. to je naša vizitka - takí sme my, slováci
kandiduj aj ty na prezidenta SR, má na to právo každý občan Slovenska po dovŕšení 18. rokov, až sa ňou staneš, nezabudni si prečítať takéto fórum o sebe aká si "dementna hviezda"...
a vysvetlenie je jednoduché,
lebo aj kôň ma 4 nohy a predsa sa podkne .......filip
@1@1 5 akoze o co sme na toom lepsie ako Cesi ?? to ze On sa schlasta a trieska blbosti je jedna vec.. nas ani nemusi a plieska jedno cez druhe... vobec na tom niesme lepsie .. :/
@wolskeoko takže aj sam seba považuješ za dementnu ovcu ?
@zajkousko to nie je potknutie, to už je pad do veeeeeľmi hlbokej žumpy, ved je jasné, že podla jeho vyjadrovania je to už senilný dedko nespôsobilý na to reprezentovať aj sám seba nie celý štát...
@sasuke nie, ja som ho nevolil, no tak ci onak mi je jedno, kto je prezidentom. Je to len a len babika, co nic neznamena. A ty dievca sa staraj skor o seba ako o nasho prezidenta... to je len taka mala a dobra rada do zivota
@wolskeoko myslis niečo konkretne o starani sa o seba ? o mna je dobre postarane nemusis sa bat a aj ked je to babika, mohli vybrat babiku ktora sa vie aspon vyjadrovat v suvyslich zrozumitelnych vetach... :/ predsa len nas reprezentuje aj v zahranici tak aspon daco
@wolskeoko ja som moznost vyberat este nemala, a sorry ak som dievca co sa nezaujima o ruzove boticky a sminky ale o narodnu uvedomelost vaaazne sa ti ospravedlnujem ze mam v osobnom zivote poriadok a tak som nahliadla aj inde ako pod svoju rit v com sa viditelne lisime....
ak teda povazujes za picovinu starat sa aj o ine veci/ludi ako sama o seba, ale ved jasne starajme sa kazdy o seba kopme si jamu na zahradke....
@sasuke narodna uvedomelost.... uvedom sa, ze posahany prezident tvoj marny zivot neovplyvnuje, potom pis o uvedomovani sa a robeni si poriadku v zivote.
ty sa staras momentalne len o seba... lebo ako vidim, ta zaujima prezident, ktory hovno reprezentuje, pricom sama si myslis, ze reprezentuje (aj) teba
@wolskeoko ako hlava statu sa stretava s inymi to nie je reprezentovanie ? kto potom reprezentuje slovensko a chodi do zahranicia alebo vita zahranicnych ? tvoja mamka to asi nebude aj ked...
momentalne sa nestaram len o seba, ak, nepytala by som sa na to co si myslite vy... a nepovedala som ze on nieco ovplivnuje, ale strapnuje slovensko svojim vystupovanim na verejnosti doma aj v zahranici, to je to o com vravim
ja sa o svoj zivot nebojim, ale o inych, o tvoj ale niekedy mi podobne individua vnuknu myslienku ze preco vlastne, ked su takyto
@sasuke ale ty nie si Slovensko, "Slovensko", to je len nejaké územie ohraničené umelými hranicami. Prečo by ťa malo trápiť, čo si kto o nom myslí? Alebo ešte ovela lepšie povedané - prečo by ťa malo trápiť, čo si o tomto území myslí človek, ktorý to územie posudzuje na základe toho, čo robí nejaký jeden pajác?
@sasuke nie, práve naopak, to ty sa dištancuješ od ostatných len preto, lebo sa náhodou osudu nenarodili na podobnom území ako ty. teda si presne takáto:
A keď nie sú iní ľudia takíto, tak ich je dobré vystrielať. To je inteligentný prístup
@sasuke s kym sa stretava? s klaunmi inych statov? no super, to by bolo lepsie, kedy sa stretavaju s branom moysejom....
ty sa zlatko hlavne neboj o mna, ale o seba. Mas 18 rokov, myslis si, ze si zjedla vsetku mudrost sveta, chces ho spasit a mozno si ani nikdy neuvedomis, ze zacat musis od seba a nie od kretena na hrade. Ten kretenn zije a reprezentuje iny svet ako je ten v ktorom zijes, ale to pochopis tiez az o par rokov. Prepac ze ti kazim iluzie... Zapamataj si vsak, ze ked si na 100% presvedcena o svojej pravde, je velmi pravdepodobne, ze sa mylis.
@zajkousko nie je to pravda minimálny vek na prezidenta je 40 rokov ak dobre viem.
Inak čo sa týka Čechov tak fakt neviem či je komunisticky, Mečiarov a teraz Ficov senilný poskok lepší ako zakomplexovaný alkoholik prahnúci po moci. Schwarzenberg je oproti ním iná liga aj keď má rečovú vadu.
@sasuke aky svoj svet? prave vy etatisti zijete vo svojom imaginarnom svete, kde planeta je rozdelena na staty, co nie je nic ine ako monopol na teritorialne nasilie, vo svete kde sa prijala dogma, ze jednotlivec, alebo skupina jednotlivcov moze rozhodovat o zivotoch inych, vo svete kde politicka luza dosiahla, ze clovek cloveku je vlkom atd...
"sorry vystrielať radšej....."
toto len dokazuje, ze ten tvoj svet je jeden velky agresivny primitivny hnoj a teda mas aj rovno odpoved na tvoju otazku.. ano distancujeme sa od tebe podobnych indoktrinovanych nasilnickych sociopatov...
@asceticjunkie hmm sorry anglinu neovladam, tak po slovensky poprosim, ako sa dištancujem ? že som tu asi jediny človek ktory dovidi dalej od svojej rite ?
@wolskeoko ak by som si myslela že som zjedla všetku mudrost sveta prečo by som sa obťažovala pytať sa na nazor inych ? hmmm ? snažiš sa ma zaškatulkovať niekde kde nie som lebo ti nevyhovujem... tym mi sny nekaziš, tym sa snažiš obraniť svoju riťku... a so svojim životom som maximalne spokojna neviem preto prečo by som sa mala niečo na ňom zmeniť ?
@tommyhot aha, svet sa zmeni tym že sa budeme usmievať ako kvetinky a dufať že sa niečo samo spravi... aj ked to vystrielať som myslela pretože ma niekedy už unavuju takyto ludia, čo si sedia na vajciach a tvaria sa že nič nevidia
@asceticjunkie povedala som ti niekedy ze si kokot ? vidiš, robiš stale moc unahlene zavery, nie si objektivny a všetko hned dakam škatulkuješ... vlastne ano da sa to nazvať aj kokotom, ale osobne uprednostnujem za demenciu, slepotu...
@sasuke ty nana blba, cely cas ti tu pisem o tom, ze sa mas vykaslat na blbeho prezidenta, ze sa to tvojho zivota nikdy nedotkne a ty sa budes stale chytat mojej ritky? Ktoru si si vymyslela len aby si sa mojmu utoku mohla branit? Sa zobud a nebojuj s realitou. Otvor svoju skrupinku v ktorej ina ako maximalne spokojna byt nemozes...
@asceticjunkie ano to malo byt zrejme mne ja uz so sliepockou koncim, nema zmysel sa s nou vobec bavit... pride sa sem bavit o prezidentovi a nie je schopna akceptovat iny nazor ako ten svoj
@sasuke svet sa zmeni tak, ze si budes kazde 4 roky volit nejakeho idiota, ktoremu na tebe vobec nezalezi?
Si neskutocne naivna a teda ani nahodou si nedovidis dalej od svojej riti. Si typicky produkt indoktrinacnych institucii, kde ludom nejakym zahadnym sposobom natlacili do hlav, ze politika riesi problemy. Nie, politika vytvara problemy a potom rozprava o "rieseniach". Snad ked budes starsia zistis, ze je to strata casu. Nejdem ti vsak nadavat, lebo by som isiel proti sebe, pretoze ja som bol kedysi rovnako jebnuty
@wolskeoko vcelku vyjadrovanie hodne genia tym že niekomu nadavaš a snažiš sa ho potupiť nevykazuješ väčšiu inteligenciu ako predmet tvojho momentalneho zaujmu... hlavne ze vies o mojom zivote uplne vsetko
@tommyhot vobec sme sa neporozumeli, nechapes co chcem povedat :/ vsetko beries od slova do slova a nevidis suvislosti :/ ale samozrejme, ty o mne vies vsetko presne vies v akom prostredi zijem ako sa spravam ake mam myslienky ale môžeš si nadavať akokoľvek chceš subjektivna kritika zrejme od hlupejšieho človeka odo mna mnou ani nepohne lebo sam tu vykazuješ svoju jebnutosť tym že škatulkuješ človeka o ktorom vieš velke hovno
@tommyhot moje "hlupe nelogicke" nazory su mojou sucastou, odsudzovanim vsetkeho co poviem, co chces docielit ? aby som vyzerala ako idiot, lebo mam odlisny nazor od ostatnych a vsetko ostane pri starom, ved sa netreba nicim zaoberat len svojim kusockom zivota, lebo kto ma iny nazor ako ty je jebnuty ? ak sa takto reprezentujes, sam sa stavas jebnutym... nechcem tu nikoho urazat iba poukazat na ironiu, aka tu vznikla
@sasuke tvoj ubohy zivot s ktorym si maximalne spokojna ma vobec, ale vobec nezaujima. Tebe to mozem napisat ako len chces, aj tak si budes dristat svoje sracky, pretoze si obycajny teenagehero ala chrobak truhlik... vsade bol, vsetko videl, vsetko vie. Prepac, ale tak to je a ak ti prekaza moja priamost tak si pusti zilou, pretoze to mal byt kopanec na prebratie
@wolskeoko dúfam že máš vážne 10 ked máš takéto vyjadrovanie
aj ked poznám rozumnejšie 6 ročné deti... :/ tak ale podla veku sa asi sudiť neda... a prečo ak ta nezaujima moj život a povedal si že "končim so sliepočkou" stale reaguješ na moje slova ? prečo sa nedržis svojho slova ? a ak ti pripadam ako vsudebol vsetkovie tak je mi to luto ja som to o sebe nikdy nepovedala a vobec mi to neprekaza, ja to akceptujem ako nazor jednej osoby...
@asceticjunkie ironiu vidim že poznaš najprv odsudiť a potom sa tvariť že ťa dana osoba zaujíma... hmm, nerozhodnosť ? prečo? ee, si len ironický to by bola strata času ktorý už nemám sorry túto hru sa nejdem hrať
ešte si pamätám ako nám na základnej hovorili, ako prezident štát reprezentuje, je jeho obrazom.. nuž, tak je obrazom voličov, nielen on, ale viac ľudí vo vláde
a @wolskeoko neprejavilo sa to už náhodou? veď podľa jedného prieskumu, ak by Fico kandidoval na prezidenta, tak vyhrá.
@lenuska175 podla prieskumu to je cele. ficilisom tu trpi vela ludi uz dlho raz som ho volil, ale na to mam svoje dovody, kedze neuznavam ani jeho vladu ani vladu zlepenca
@sasuke nie, ja sa netvárim, pre mna je úprimnosť velmi dôležitá nebol som ironický. a nejde ani o nerozhodnosť.
Neodsudzoval som teba, maximálne tvoje názory. A tvoje názory nie sú na 100% ty, lebo tvoje názory vychádzajú len z toho, čo si videla, počula, nad čím si premýšľala... a tak. Preto som ti nepísal žiadne urážky, ani nič také, len som ti dal pár otázok, nad ktorými si sa mohla zamyslieť. A ideálne odpovedať na ne. A tak by si buď zbadala to, prečo si ja myslím to, čo si myslím, alebo by si aspon mne ukázala, prečo si ty myslíš to, čo si myslíš
A ok, jedna jemná urážka tam bola toto:
„Neviem ako ostatní ľudia tu, ale ty si od svojej rite vidíš len po hranice, potom sú to už pre teba cudzinci. „
Ale to som ti len tvojimi pojmami vrátil to, čím si začala ty
„že som tu asi jediny človek ktory dovidi dalej od svojej rite ?“
@sasuke ako idiot vyzeras aj bez toho aby som ta odsudzoval... navyse ja proti tebe nemam ani hovno, este raz opakujem, utocim na tvoje hlupe nazory... politika uz stovky rokov dokazuje, ze nevie riesit problemy a aj napriek tomu si ludia vyzaduju politicke problemy.. musis uznat, ze je to nelogicke... ako povedal Einstein "definícia bláznostva je robiť dookola to isté a očakávať iný výsledok."
Navyse netvrdim, ze sa netreba nicim zaoberat, ale ja nemam take uchylne chutky rozhodovat o zivotoch inych ako ty... lebo o tom je politika, o tom su volby a o tom je demokracia..
@tommyhot to ze vyzeram ako idiot je tvoj subjektivny postoj, ale ak utocis na moje nazory utocis aj na mna... prečo ma človek potrebu utočiť na niečo s čim sa nestotožnuje ?
ak by niekto nerozhodoval o tvojom zivote, čo by si robil ? kde by si bol ak by si nemusel chodiť do školy, nič absolutne robiť, ak by neboli žiadne zakony ? tomu sa vravi utopia, a važne mysliš že su na to ludia dosť vyspeli ? už len kvoli tomu čo tu niektory dokazuju nie...
@sasuke ako ti povedal @asceticjunkie tvoje nazory nie su ty, tvoje nazory su informacie, ktore mas od inych ludi, alebo si ich nadobudla pozorovanim atd. A pokial sa mi zda nejaky nazor hlupy a mam pocit, ze nim siris medzi ludmi nezmysly, ci nepravdu, tak ho v zaujme prevencie budem napadat kolko sa mi uraci.
Robil by som to iste co robim aj teraz, len by som bol menej nasraty, pretoze by som bol slobodny. Skola ma aj tak nenaucila to cim sa zivim (a zivil som sa tym uz pocas skoly) a citat, pisat a pocitat som vedel uz predtym nez som nastupil do skolky. Zakony? Na politicke zakony ti kaslem, ja sa riadim len NAP (non-aggression principle) a tento princip mi bohate staci na interakciu s inymi ludmi. Na to aby som vedel, ze zabijat je zle nepotrebujem aby mi to hovoril nejaky politicky parazit, zijuci z mojich dani.
Utopia je system v ktorom zijes. Je nefunkcny, neriesi problemy, nie je tu pre ludi, je tu len pre politicku elitu.
@63 preco si ludia myslia, ze nebyt nejakej vyssej moci a zakonov, tak by bola na svete utopia?
za komunizmu ludia nevedeli, kto by im dovazal banany a kto by vyucoval deti keby neexistovala cssr..
voila, dnes tu mame sukromne skoly a roznych celosvetovych prepravcov, a mas pocit, ze to robia nekvalitnejsie, ako cssr?
ziadny stat a ani ziadna organizacia, ktoru dotuju ludia z dani sa nepricinil o ziaden pokrok vo svete.
v podstate ide len o dobru retoriku, politici davaju ludom najavo, ze su v bezpeci a preto si nevedia predstavit svet bez darmozracov, pricom realne pre to bezpecie nic nerobia, pri najlepsom vypustia zas nejaky zakon, ktory ti da pocit bezpecia, no v skutocnosti prinesie zisk darmozracom, obmedzi tvoju slobodu a tym padom priamo ohrozuje tvoje pravo na zivot.
@sasuke nie nepotrebujem, ale uberaju mojim slovam na vaznosti a ked si ty moja zlata neuvedomis, ze na nich nieco je, tak si stratena. takze RIP a zvol si svoj ficilis
@tommyhot vygoogluj si co to znamena utopia prosim ta
ale vela ludi keby ich k dacomu nedokopali niesu ničim... nevravim že ok ty by si sa ako malolety určite chcel dobrovolne vzdelavať, ale myslim si že väčšina by na to srala... a zakony nie su len že vražda je zla, je to dohoda spolunaživania ludi, lebo sa neda vyhovieť všetkym... a sorry ludia dnes na viac ako tuto sracku nemaju, nestane sa len tak zazrak a vsetci sa uvedomia a vsetko bude ok, a uz vobec nie ked kazdy na vsetko jebe....,
a este raz, moje nazory nie som ja ale su mojou sucastou, a utokom na niektoru moju cast utocis na mna... a to ze je hlupy je zas len tvoj subjektivny nazor... nie je sloboda prejavu ? prečo niekto potom aktivne utoči na ineho ?
@majo nebola by, pretože tieto ovečky čo vidiš by nevedeli čo maju od dobroty robiť... ludia aki su dnes potrebuju tych darmozracov, nevravim ze je to spravne ale bohuzial je to tak
@sasuke a co ze by neboli nicim? to je predsa ich vec a ich slobodne rozhodnutie.. si boh aby si vedela posudit, co je pre inych najlepsie? su snad politici bohovia, ze si myslia, ze to vedia?
Navyse to, ze ty si agresivna a potrebujes aby ta politik viedol za ruku, lebo sa nedokazes sama ani vzdelavat, neznamena, ze su taki vsetci. Nesud ludi podla vlastnej neschopnosti.
Ano je sloboda prejavu a preto utocim na tvoje nazory a pokial sa mi budu zdat hlupe tak budem na ne utocit aj nadalej. Btw aky NAZOR by si chcela? Snad nie objektivny? Nazor niekoho moze byt len subjektivny bezohladu na objektivnost informacii z ktorych vychadza.
@tommyhot@wolskeoko@majo vy mate jasny nazor utvoreny, a ja už na vas nemam čas tak to uzavriem... tvarite sa ze viete vsetko o svete, o zivote, o mne a hned ste ma odsudili... zamyslite sa teda kto z toho vychadza ako hlupak ?
inak pekny koniec dna ja uz musim vazne padat prec
@sasuke tento posledny komentar bez jedineho argumentu bol tak zbytocny, ze na otazku "zamyslite sa teda kto z toho vychadza ako hlupak ? " mam aj jasnu odpoved.. pekny den aj tebe
@sasuke preco hladas chybu vsade, len nie v sebe? A bez urazky, ale si chodiaca vagina, tak nerozmyslaj, len otvaraj nohy... Cim viac rozmyslas, tym viac skody pachas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
Som za nastolenie galaktickej diktatúry s dedičnou monarchiou! Palpatine na hrad! Urá!
sak pockaj, ked sa prejavi, ze ma vacsina poopulacie SR ficilis
kandiduj aj ty na prezidenta SR, má na to právo každý občan Slovenska po dovŕšení 18. rokov, až sa ňou staneš, nezabudni si prečítať takéto fórum o sebe aká si "dementna hviezda"...
a vysvetlenie je jednoduché,
lebo aj kôň ma 4 nohy a predsa sa podkne .......filip
@1 a mali snad cesi na vyber? mali si vyberat pana urodzeneho, co nevie cesku hymnu precitat ani z papieru?
@zajkousko to nie je potknutie, to už je pad do veeeeeľmi hlbokej žumpy, ved je jasné, že podla jeho vyjadrovania je to už senilný dedko nespôsobilý na to reprezentovať aj sám seba nie celý štát...
zachvíľku sú voľky a potom uvidíme novú star ....filip
@zajkousko nemyslím si :/
Chces si nasadit masku nejakeho sympatickeho intelektuala, aby ta reprezentoval? Zloz tu svoju a podla toho si vyber prezidenta
ak teda povazujes za picovinu starat sa aj o ine veci/ludi ako sama o seba, ale ved jasne starajme sa kazdy o seba kopme si jamu na zahradke....
ty sa staras momentalne len o seba... lebo ako vidim, ta zaujima prezident, ktory hovno reprezentuje, pricom sama si myslis, ze reprezentuje (aj) teba
momentalne sa nestaram len o seba, ak, nepytala by som sa na to co si myslite vy... a nepovedala som ze on nieco ovplivnuje, ale strapnuje slovensko svojim vystupovanim na verejnosti doma aj v zahranici, to je to o com vravim
ja sa o svoj zivot nebojim, ale o inych, o tvoj ale niekedy mi podobne individua vnuknu myslienku ze preco vlastne, ked su takyto
a čo je to tá národná uvedomelosť?
oukej takymto ludok ktory sa pytaju prečo sa starať o niečo, a zatvaraju pred všetkym oči to... sorry vystrielať radšej.....
A keď nie sú iní ľudia takíto, tak ich je dobré vystrielať. To je inteligentný prístup
ty sa zlatko hlavne neboj o mna, ale o seba. Mas 18 rokov, myslis si, ze si zjedla vsetku mudrost sveta, chces ho spasit a mozno si ani nikdy neuvedomis, ze zacat musis od seba a nie od kretena na hrade. Ten kretenn zije a reprezentuje iny svet ako je ten v ktorom zijes, ale to pochopis tiez az o par rokov. Prepac ze ti kazim iluzie... Zapamataj si vsak, ze ked si na 100% presvedcena o svojej pravde, je velmi pravdepodobne, ze sa mylis.
Inak čo sa týka Čechov tak fakt neviem či je komunisticky, Mečiarov a teraz Ficov senilný poskok lepší ako zakomplexovaný alkoholik prahnúci po moci. Schwarzenberg je oproti ním iná liga aj keď má rečovú vadu.
"sorry vystrielať radšej....."
toto len dokazuje, ze ten tvoj svet je jeden velky agresivny primitivny hnoj a teda mas aj rovno odpoved na tvoju otazku.. ano distancujeme sa od tebe podobnych indoktrinovanych nasilnickych sociopatov...
toto je geniálne
@wolskeoko ak by som si myslela že som zjedla všetku mudrost sveta prečo by som sa obťažovala pytať sa na nazor inych ? hmmm ? snažiš sa ma zaškatulkovať niekde kde nie som lebo ti nevyhovujem... tym mi sny nekaziš, tym sa snažiš obraniť svoju riťku... a so svojim životom som maximalne spokojna neviem preto prečo by som sa mala niečo na ňom zmeniť ?
@tommyhot aha, svet sa zmeni tym že sa budeme usmievať ako kvetinky a dufať že sa niečo samo spravi... aj ked to vystrielať som myslela pretože ma niekedy už unavuju takyto ludia, čo si sedia na vajciach a tvaria sa že nič nevidia
Ten prvý obrázok - "Nevidím žiadne hranice, ty vidíš?"
Druhý - "Wow! Som tak rád, že som sa narodil v TOMTO kvetináči a nie v TAMTOM.
PATRIOTIZMUS"
A toto:
Neviem ako ostatní ľudia tu, ale ty si od svojej rite vidíš len po hranice, potom sú to už pre teba cudzinci.
A inak ten druhý príspevok zrejme nemal byť označený mojim nickom
Si neskutocne naivna a teda ani nahodou si nedovidis dalej od svojej riti. Si typicky produkt indoktrinacnych institucii, kde ludom nejakym zahadnym sposobom natlacili do hlav, ze politika riesi problemy. Nie, politika vytvara problemy a potom rozprava o "rieseniach". Snad ked budes starsia zistis, ze je to strata casu. Nejdem ti vsak nadavat, lebo by som isiel proti sebe, pretoze ja som bol kedysi rovnako jebnuty
@tommyhot vobec sme sa neporozumeli, nechapes co chcem povedat :/ vsetko beries od slova do slova a nevidis suvislosti :/ ale samozrejme, ty o mne vies vsetko presne vies v akom prostredi zijem ako sa spravam ake mam myslienky ale môžeš si nadavať akokoľvek chceš subjektivna kritika zrejme od hlupejšieho človeka odo mna mnou ani nepohne lebo sam tu vykazuješ svoju jebnutosť tym že škatulkuješ človeka o ktorom vieš velke hovno
aj ked poznám rozumnejšie 6 ročné deti... :/ tak ale podla veku sa asi sudiť neda... a prečo ak ta nezaujima moj život a povedal si že "končim so sliepočkou" stale reaguješ na moje slova ? prečo sa nedržis svojho slova ? a ak ti pripadam ako vsudebol vsetkovie tak je mi to luto ja som to o sebe nikdy nepovedala a vobec mi to neprekaza, ja to akceptujem ako nazor jednej osoby...
nemam rad nezodpovedane otazky, asi preto. takze svojho sa drzim aj nedrzim, ide o to vybrat si.
už teraz sa bojím toho, ako to dopadne.
ešte si pamätám ako nám na základnej hovorili, ako prezident štát reprezentuje, je jeho obrazom.. nuž, tak je obrazom voličov, nielen on, ale viac ľudí vo vláde
a @wolskeoko neprejavilo sa to už náhodou? veď podľa jedného prieskumu, ak by Fico kandidoval na prezidenta, tak vyhrá.
Neodsudzoval som teba, maximálne tvoje názory. A tvoje názory nie sú na 100% ty, lebo tvoje názory vychádzajú len z toho, čo si videla, počula, nad čím si premýšľala... a tak. Preto som ti nepísal žiadne urážky, ani nič také, len som ti dal pár otázok, nad ktorými si sa mohla zamyslieť. A ideálne odpovedať na ne. A tak by si buď zbadala to, prečo si ja myslím to, čo si myslím, alebo by si aspon mne ukázala, prečo si ty myslíš to, čo si myslíš
A ok, jedna jemná urážka tam bola toto:
„Neviem ako ostatní ľudia tu, ale ty si od svojej rite vidíš len po hranice, potom sú to už pre teba cudzinci. „
Ale to som ti len tvojimi pojmami vrátil to, čím si začala ty
Navyse netvrdim, ze sa netreba nicim zaoberat, ale ja nemam take uchylne chutky rozhodovat o zivotoch inych ako ty... lebo o tom je politika, o tom su volby a o tom je demokracia..
@asceticjunkie ale odsudzovat aj nazory ktore sa zdaju hlupe nie je rozumne... ale ok, mozme sa o tom neskorsie pobavit ak chces
ak by niekto nerozhodoval o tvojom zivote, čo by si robil ? kde by si bol ak by si nemusel chodiť do školy, nič absolutne robiť, ak by neboli žiadne zakony ? tomu sa vravi utopia, a važne mysliš že su na to ludia dosť vyspeli ? už len kvoli tomu čo tu niektory dokazuju nie...
samozrejme malo to byt takto
"aj napriek tomu si ludia vyzaduju politicke riesenia"
Robil by som to iste co robim aj teraz, len by som bol menej nasraty, pretoze by som bol slobodny. Skola ma aj tak nenaucila to cim sa zivim (a zivil som sa tym uz pocas skoly) a citat, pisat a pocitat som vedel uz predtym nez som nastupil do skolky. Zakony? Na politicke zakony ti kaslem, ja sa riadim len NAP (non-aggression principle) a tento princip mi bohate staci na interakciu s inymi ludmi. Na to aby som vedel, ze zabijat je zle nepotrebujem aby mi to hovoril nejaky politicky parazit, zijuci z mojich dani.
Utopia je system v ktorom zijes. Je nefunkcny, neriesi problemy, nie je tu pre ludi, je tu len pre politicku elitu.
za komunizmu ludia nevedeli, kto by im dovazal banany a kto by vyucoval deti keby neexistovala cssr..
voila, dnes tu mame sukromne skoly a roznych celosvetovych prepravcov, a mas pocit, ze to robia nekvalitnejsie, ako cssr?
ziadny stat a ani ziadna organizacia, ktoru dotuju ludia z dani sa nepricinil o ziaden pokrok vo svete.
v podstate ide len o dobru retoriku, politici davaju ludom najavo, ze su v bezpeci a preto si nevedia predstavit svet bez darmozracov, pricom realne pre to bezpecie nic nerobia, pri najlepsom vypustia zas nejaky zakon, ktory ti da pocit bezpecia, no v skutocnosti prinesie zisk darmozracom, obmedzi tvoju slobodu a tym padom priamo ohrozuje tvoje pravo na zivot.
ale vela ludi keby ich k dacomu nedokopali niesu ničim... nevravim že ok ty by si sa ako malolety určite chcel dobrovolne vzdelavať, ale myslim si že väčšina by na to srala... a zakony nie su len že vražda je zla, je to dohoda spolunaživania ludi, lebo sa neda vyhovieť všetkym... a sorry ludia dnes na viac ako tuto sracku nemaju, nestane sa len tak zazrak a vsetci sa uvedomia a vsetko bude ok, a uz vobec nie ked kazdy na vsetko jebe....,
a este raz, moje nazory nie som ja ale su mojou sucastou, a utokom na niektoru moju cast utocis na mna... a to ze je hlupy je zas len tvoj subjektivny nazor... nie je sloboda prejavu ? prečo niekto potom aktivne utoči na ineho ?
Navyse to, ze ty si agresivna a potrebujes aby ta politik viedol za ruku, lebo sa nedokazes sama ani vzdelavat, neznamena, ze su taki vsetci. Nesud ludi podla vlastnej neschopnosti.
Ano je sloboda prejavu a preto utocim na tvoje nazory a pokial sa mi budu zdat hlupe tak budem na ne utocit aj nadalej. Btw aky NAZOR by si chcela? Snad nie objektivny? Nazor niekoho moze byt len subjektivny bezohladu na objektivnost informacii z ktorych vychadza.
inak pekny koniec dna ja uz musim vazne padat prec
pekny den
@sasuke preco hladas chybu vsade, len nie v sebe? A bez urazky, ale si chodiaca vagina, tak nerozmyslaj, len otvaraj nohy... Cim viac rozmyslas, tym viac skody pachas.
ale pacia sa mi tu tie anarchisticke sracky o tom, aky je stat nepotrebny vidno, ze deticky na politologii nedavai pozor