Obi dvaja sú hajzli..ale treba zvoliť menšie zlo...i keď prvýkrat ja a moja rodina volila niekoho ineho...a máme odpor voči ficovi..tak ho budeme voliť...lebo je skúsenejši než tenn scientolog sektarsky kiska co vedel ze pred 2 rokmy pojde do volieb a založil nadáciu a oblbol ludi...toto je nadlho tu niečo písať ...a teraz vážne neviem kto vyhra ale budem voliť Fica bohužial
@student1 scientologia neni krestanstvo je to uplne niečo iné...ja som kresťanka a nejsom v nejakej sekte ako kiska....sekta su napriklad svedkovia jehovovi
ja doteraz neviem čo je také strašné na tom byť scientológ veď nech je aj satanista. naboženstvo a politika by sa nemali miešať O_o
a aj tak najväčší zločinci v histórií sú kresťania
@zajkousko@orensey v prvom rade nepochopila, čo som chcel povedať !!! Hovorím vám, že farizeji, zlodeji a podvodníci z KDH sa spojili so SMERom. To sa teda ukázali... ale hádam je to aj dobre, aspoň tie ich verné "ovečky" konečne uvidia, že aj "ich Boh sa za 20 strieborných dá dokopy s Diablom"
@orensey tak si dobra pica pocuvaj.. a tvoji rodicia su tiez prijebany s prepacenim ked idete vsetci volit fica.. a vdaka takymto ludom jak ste vy je slovensko v srackach. tlieskam ti. ggwp
@yoshtixiang ale ty si buznicka teba za normalneho nepovazujem tak ci tak, cize je zbytocne ti nadavat
@tomiq254 to netvrdim, rozhodne si vsak myslim ze je lepsia volba ako fico.. ak fico vyhra volby tak smeru uz fakt bude patrit vsetko a to chces? ja teda ne
Ľudia ak žerete tie sračky čo produkuje Fico tak ste jebnutí.
Pretože to čo vytiahol na Kisku v kampani o scientológii a úžere sú obyčajné a sprosté sračky ak toto nedokážete identifikovať tak si zaslúžite aby vám tu ďalších 10 rokov sral na hlavu.
@tomiq254 Áno, nebudem mať za prezidenta niekoho kto nesie zodpovednosť za to aký je na slovensku stav zdravotníctva, súdnictva, školstva. Nebudem mať za prezidenta spojenca Mečiara a Slotu. Nebudem mať za prezidenta človeka čo ničí podnikateľské prostredie. Nebudem mať za prezidenta niekoho kto bol členom komunistickej strany. Nebudem mať za prezidenta burana. Ale hlavne budem mať za prezidenta slušného človeka, čo v živote dokázal viac ako len klamať ľudí.
Strašne na Ficovi "obdivujem" ako dokážete všetkých zmagoriť, že celú volebnú kampaň sa rieši to kto je alebo nieje scientológ a nie to v akom stave je krajina.
Ale hovorim že ho mám rada ?!! Nemam a vobec ani neviem či idem voliť ! Dpč všetci su jebnuty aj kiska a fico....vyjebany scientolog a vyjebany okradač
Stále nechápem ako ešte niekto môže voliť Fica..
Dôchodci, rómovia.. dobre... Ale mladý ľudia??
Jednoznačne budem voliť Kisku, a je mi úplne jedno, či je scientológ alebo niečo iné..
Dneska som sa pýtal týpka čo rozdával letáčiky s hranolom po vlaku, že koľko zato má.
Že vraj 0,20€ za 100 letákov.
Drbnutý ľudia sa už nechávajú zapredávať za haliere
@blackie1 To už mi je len argument Poprosím rovno označ Britský a Francúzsky politický systém za v tomto zmysle Totalitný (nech sa zasmejem) - Prezident má úplne iné povinnosti bez exekutívnych právomocí
Zato antifico argumentov si počul dosť, ale väčšinou sa ti už na ne nechce odpisovať
A blahoželám k názoru na právomoci prezidenta v krajine, kde jeden prezident vyhlásil amnestie únoscom Michala Kováča ml. a druhý nevymenoval zvoleného generálneho prokurátora, aby neskôr vymenoval novozvoleného premiérovho spolužiaka.
Ale teda skúsme v krátkosti nejaké komparatívne prokiska argumenty:
- odpovedá na otázky
- neklame, minimálne minimálne som si u neho žiadne klamstvá na rozdiel od Fica nevšimol
- nehovorí hlúposti, minimálne som si u neho žiadne na rozdiel od Fica nevšimol.
- kampaň vedie korektne, keď proti niečomu vystúpi, tak je to relevantné, nevymýšľa si o protikandidátovi rozprávky a nešíri o ňom letáky
Na nikoho nic nie je iste. A podla mna rozhodne nahoda, lebo v sobotu ma byt velmi pekne a viac ako pol a viac slovenska nepojde odvolit, lebo pojdu do prirody!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
všetko bude aj tak zmanipulované ako vždy, všetko je už rozhodnuté, je to fraška....dúfam, že to raz víde na svetlo Božie :ehm:
kto sa dal so Smerom
a fakt by ma zaujimala matematika, vdaka ktorej Fico vyjde ako mensie zlo oproti Kiskovi. to bude nejaky fajny bullshit.
rozmyslanie asi nepatri medzi tvoje konicky, co?
a aj tak najväčší zločinci v histórií sú kresťania
@orensey ti to dúfam dala po lopate :ehm:
Počuj neser sa do kresťanstva ok? Lebo o tom táto téma nie je.
A čo si myslíš že Kiska dačo viac zmôže?
@tomiq254 to netvrdim, rozhodne si vsak myslim ze je lepsia volba ako fico.. ak fico vyhra volby tak smeru uz fakt bude patrit vsetko a to chces? ja teda ne
Pretože to čo vytiahol na Kisku v kampani o scientológii a úžere sú obyčajné a sprosté sračky ak toto nedokážete identifikovať tak si zaslúžite aby vám tu ďalších 10 rokov sral na hlavu.
Aj ťa tagnem: @orensey
A myslíš že keď bude Kiska že sa dačo zmení?
Bol by toho viac ale nemám čas.
Mám z toho ako že úplne mind fuck.
» komentare.sme.sk/c/7147245/shoot...
A pod, povedz - odkial mas, ze je Kiska scientolog? Lebo sa to hovori na kazdom rohu? Zistovala si vobec, odkial sa ta informacia zacala sirit?
» antikiska.sk/#loz-8... skus si to aspon precitat, ak ti to nerobi velke problemy, nie je to take dlhe...
Dôchodci, rómovia.. dobre... Ale mladý ľudia??
Jednoznačne budem voliť Kisku, a je mi úplne jedno, či je scientológ alebo niečo iné..
Že vraj 0,20€ za 100 letákov.
Drbnutý ľudia sa už nechávajú zapredávať za haliere
Minimálne preto, aby tu nevládla jedna strana!
Fico si chce uplatniť vyššie právomoci...
Ale už nech robí každý ako myslí... prípadne, bohužiaľ v niektorých prípadoch NEMYSLÍ.
A prečo si myslíš, že je scientológ? Lebo to povedal Fico? Iný dôvod tomu veriť ja osobne naozaj nevidím.
A pred dvoma rokmi vedel, že pôjde do volieb a založil nadáciu? Dobrý Anjel bol založený prec 8 rokmi.
Zato antifico argumentov si počul dosť, ale väčšinou sa ti už na ne nechce odpisovať
A blahoželám k názoru na právomoci prezidenta v krajine, kde jeden prezident vyhlásil amnestie únoscom Michala Kováča ml. a druhý nevymenoval zvoleného generálneho prokurátora, aby neskôr vymenoval novozvoleného premiérovho spolužiaka.
Ale teda skúsme v krátkosti nejaké komparatívne prokiska argumenty:
- odpovedá na otázky
- neklame, minimálne minimálne som si u neho žiadne klamstvá na rozdiel od Fica nevšimol
- nehovorí hlúposti, minimálne som si u neho žiadne na rozdiel od Fica nevšimol.
- kampaň vedie korektne, keď proti niečomu vystúpi, tak je to relevantné, nevymýšľa si o protikandidátovi rozprávky a nešíri o ňom letáky