wtf ?? keď skákal, vyzeralo to že len trochu škrabol (aj keď ten zvuk)... ale toto je brutal :/ to aj keby náhodou prežil, myslím že by bol radšej keby sa tak nestalo :/
uz som videl fat vselico...ale toto ma najviac vyjavilo..zle mi nieje ale dost neprijemny pohlad...asi prvy krat som povedal:ty kokoz FUJ...nechcel by som prezit
a nastastie nemam rad vodu a uz vobec nie skakanie do nej...
čítal som o tom. prežil to , mal na mále ale či aj dnes žije, to neviem. ale čo na to ? tak mu treba. mladý, hlúpy, predvádza sa.... a skončil. aspoň si z toho niečo zoberte.
kokos ale on musel dopadnúť na kameň alebo čo. kebyže je tam napr. piesok a dopadne hlavou, tak si ju poriadne nabije alebo zlomí väz(kebyže padne na chrbát) ale hlavu by si o piesok alebo niečo podobné nerozfaklil. fakt podla mňa ostrý kameň.
Kurva, toto video som nechcel pozerať keď mi to ukazoval spolubývajúci a nechcem ho vidieť ani teraz. Už len z toho, čo mi hovorili mi bolo zle (ach)(blee)(ach)
@Nenay skakalo sa s utesu a jeden skocil do vodi a druhi chcel tiez len si pri pade ako mu nevislo o nisi ponton z betonu narazil jednu cast lebky a padol do vodi a potom ho zachranovali to je este nic ale tvrdsie je uz to ked ho ukazali ako lezi na operacnom stole z otvorenou hlavou na 2 casti ...
Evidentne to neprežil... Ak by žil, Hypokratova prísaha zaväzuje lekárov, aby mu zachránili život. Keďže lekár ukazoval poranenie na kameru, a nič iné, určite žiť nemohol....
Toto je skutocne skutocne? Lebo vazne neviem, ci mu tam nieco z mozgu zostalo a este, v nemocnici sa smie kamerovat?? No neviem..Ale je to dost nechutne
@tenario , jasne ze prezil... Si normalny? Ved mal hlavu napoly a mozog vo vode... ano urobili mu par stehov a bol v poriadku... Kks sa uvedom... este aj zaloz diskusiu aby sa mohlo na video par dievcat so slabsou povahou pozriet.
@pietro93 ked uz chces byt mudri tak ten chlapik to prezil...a dalsia vec asi nevies citat ale v nazve diskusie je 18+ to svedci o tom ze ta diskusia nie je pre deti ..a ked maju baby slabu povahu nemaju to co pozerat ..nemudruj
@pernik horory nie, neviem, či som niekedy nejaký vôbec videla a keď je niečo od 18, zvyčajne si zistím, prečo - a ak je to kvôli niečomu hororovému alebo takto nechutnému, tak to nepozerám..
ja som tým nemyslela, že to nemal pozerať nikto pod 18 akurát ma to upozornilo a ja som si prečítala pár reakcií a usúdila som, že to nebude na môj žalúdok.. a potom som sem aspoň nemusela písať znechutené citoslovcia a nadávky určené zakladateľovi
Najprv som silno pochyboval že prežil, ale pri opätovnom pozeraní som si všimol, (alebo sa mi aspoň zazdalo), že na operačnom stole sám pohol hlavou, čo by znamenalo, že bol EŠTE nažive! A keď prežil pád samotný a prevoz o nemocnice, myslím že s troškou šťastia je reálne, že ho lekári dokázali stabilizovať a "postaviť na nohy" Ale obávam sa, že ŽIADNA plastika plne neskryje tú EPIC jazvu čo mu isto ostane.... A predpokladám že aj oslepol a ohluchol, a prišiel o jazyk....
@kosay na jednom fore kde to bolo uverejnene bolo pod tym napisane ze boy died 2 days later...neviem ci je to uspokojive leebo to tam napisal len chalan ktory to uverejnil. ale aj mna by to sakra zaujimalo. aj ked lepsie prenho asi keby hned zomrel.
@Tenario to mas odkial ze prezil? Ved to je uplne vylucene... Jedine ze ja som slepy a videl som nieco ine ako vo videu. Doplnim: Ja som videl ako mal hlavu napoly... A vo vode bolo tolko krvi, ze neviem co ostalo v tom chlapikovi.
podla mna najhorsia smrt ... tak chlapec si rozjebe tvar na totalne nepoznanie mohol prezivat nekonecnu bolest ... o dva dni nato zomrie v tych nekonecnych bolestiach ... no uz sprepacenim sa mal radsej dorazit na smrt riadne na tom mieste pri tom skoku ... ale fakt chudaak (
@tenario vsimol som si aj ja, ze este dychal, a pohyboval s hlavou, ale to, zeby mu s tym mohli doktori nejako pomoct, je vylucene. (nemozu mu predsa zasit, zlepit, zrast polovicu hlavy...)
neviem si ani len predstaviť tú bolesť... Koža, svaly, krk, sánka, nosné chrupavky, ústna dutina, lebečná kosť... A nie rozťaté ostrou sekerou, ale potrhané tupým nárazom na tupú hranu.
Skutočne mal asi umrieť na mieste... A ak sa nemýlim, skákal do mora... Čiže ešte sa mu do toho všetkého dostala slaná voda... Podľa mňa omdlel od bolesti do 5 sekúnd...
OMG uplne sa my rozbuchalo srdce na konci, tak taketo niečo som ešte nevidel... oooh nezavidim mu, ale nemali frajerovat no... ja bit doktor tak to zbavim trapenia a ho zabijem na mieste
@tenario - hadal si sa so mnou ci prezil ten pad. Odpoved nie. Kto mal pravdu? Nemusel si sa somnou tolko hadat...
PS. Ked chces vytahovat fakt, ze zil 2 dni, aj tak nemas pravdu ze prezil. Mozno prezil 2 dni. Ale zomrel na nasledky toho konkretneho padu, takze ten pad neprezil. Keby zomrel na nieco ine, tak by sa to bralo ze ten pad prezil. Ale kedze zomrel na jeho nasledky, tak nie.
@kosay Ako moze niekto umriet na pad? To akokeby som povedal: Vcera niekto umrel na strom... Hore som to vysvetloval ale to asi nepochopis pri tvojej logike.
Zle som to sformuloval... Ale myslel som to tak, že keď niekto zomrie "na pád", znamená to, že umrel priamo na mieste v dôsledku pádu, a nie na následky zranení spôsobených pádom. Ja viem, aj pád s výsledkom smrti namieste spôsobí zranenie, ale to sa povie, že zomrel pádom, a hotovo. Alebo na pád. Ale v tomto prípade zomrel na následky....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
114 komentov
Aspoň niektorí vidia prečo neskákať na takýchto pochybných a nebezpečných miestach.
a nastastie nemam rad vodu a uz vobec nie skakanie do nej...
smutne
AU
Ani neviem, či to vôbec zvládnem dopozerať.
Byť na jeho mieste, tak to ani NECHCEM prežiť, radšej rovno umrieť.
Chudák chlapec, osobne by som nevedel byť doktor a stretávať sa s takými prípadmi...
Teraz mám pre vás video, tento prežil?
a
@admin
toto by nemali deti čo tu chodia vidieť.
Verdikt: NEPREŽIL!
ľútosť, odpor a nervy v jednom.
ja som tým nemyslela, že to nemal pozerať nikto pod 18 akurát ma to upozornilo a ja som si prečítala pár reakcií a usúdila som, že to nebude na môj žalúdok.. a potom som sem aspoň nemusela písať znechutené citoslovcia a nadávky určené zakladateľovi
A PRE VŠETKÝCH:
ak to skutočne prežil, dodajte o tom neaký dôkaz, pretože tvrdenie "ja som počul/a, že prežil" sú dosť neuspokojivé...
Najprv som silno pochyboval že prežil, ale pri opätovnom pozeraní som si všimol, (alebo sa mi aspoň zazdalo), že na operačnom stole sám pohol hlavou, čo by znamenalo, že bol EŠTE nažive! A keď prežil pád samotný a prevoz o nemocnice, myslím že s troškou šťastia je reálne, že ho lekári dokázali stabilizovať a "postaviť na nohy" Ale obávam sa, že ŽIADNA plastika plne neskryje tú EPIC jazvu čo mu isto ostane.... A predpokladám že aj oslepol a ohluchol, a prišiel o jazyk....
Prosim povedz odkial mas take info ze prezil...
Skutočne mal asi umrieť na mieste... A ak sa nemýlim, skákal do mora... Čiže ešte sa mu do toho všetkého dostala slaná voda... Podľa mňa omdlel od bolesti do 5 sekúnd...
PS. Ked chces vytahovat fakt, ze zil 2 dni, aj tak nemas pravdu ze prezil. Mozno prezil 2 dni. Ale zomrel na nasledky toho konkretneho padu, takze ten pad neprezil. Keby zomrel na nieco ine, tak by sa to bralo ze ten pad prezil. Ale kedze zomrel na jeho nasledky, tak nie.
Ty by si povedal, ze neprezil, keby zomrel hned po naraze. Ja ti musim oporovat: ZIL ESTE PAR SEKUND (v tomto fiktivnom pripade)!
Takze nemozes povedat, ze prezil, ked zomrel prave vdaka tomu padu. Takze to neprezil.
Prezit znamena "Prekonať živý", co on nedokazal. Nedokazal prekonat zivy nasledky urciteho padu, to znamena, ze to neprezil.
Prezil by, ak by sa zrehabilitoval, zil nadalej a umrel na nieco ine.
Dufam, ze si pochopil .
tak ja vas rozsudim:
Zomrel na nasledky padu, to je jasne, ale pad samotny PREZIL, ano, umrel na nasledky, ale nie na pad. Bodka.....
2. video : jak je mozne ze asi po dvestodvanastich minutach videa tam este stale nebol nikto kto by ho z tej zene dvihol a odviezol na pohotovost?
a tiez by sa ten tipek nemusel chytat tam dole tych.... veci
a este by ma zaujimalo ako clovek co sem postol toto video moze vobec chodit na taketo stranky .. je mi z toho zle