a ináč nemám... Mira, Miro, Miruška, kamoška v poslednom časa aj Arabela lebo jedna stará pani mi v bude povedala že by som sa mala volať Arabela, lebo každému učarujem
mám prezývku, ktorá mi je ako druhé meno...väčšina ľudí ma volá Marley, myslím tých, ktorí ma poznajú...pár ľudí má volá Zuzka, a jeden spolužiak ma volá Zuzana, s tým že druhé z v tej rýchlosti vynecháva, takže niečo ako Zuana :d strašná sranda s ním
Atapi - tú som si dal sám, keď som sa prvý raz šiel prihlásiť na nejaký chat, a chcelo to prezývku, tak som bezradne brouzdal počítačom a rozmýšľal, otvoril som zoznam harvéru a vidím "ATAPI CD-ROM".
Midnight - tiež sám.
Mimo - to ani neberiem ako prezývku, proste varianta môjho mena, daná mi rodičmi, vcelku výstižná
Mixo - to mi dal kamoš a používal to len on, čiže momentálne je to viacmenej už len historický artikel
theamus - tú mi dal jeden údajný duch údajne menom Waanyh Thorien Dessimuss smiley , potom neskoršie som si uvedomil že to asi nebolo oslovenie, aj keď to tak v kontexte danej vety znelo, ale to už bolo v dobe keď ju časť mňa prijala za svoju.
hd3s - to som si dal zasa sám, vo svojom wannabe hackerskom období
Magda, tak ma oslovil po štyroch rokoch spolužiak, s ktorým trávim väčšinu času počas vyučovania..-,- Ale rada to používam a snažím sa na to ľudí naučiť.
Samozrejme Nárazu, ale to som IRL už dávno nepočula.
A ,,the evil duckling" je posledně najpoužívanejšie.
každý má inak volá kamoši normálne Saša, Saška ocko Sašenka aj babka aj dedo a kamoška jedna ešte Ale Xik vymyslela D a úprimne mi je jedno kto ma jak volá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ak sa nerátajú náhodné skomoleniny mena/priezviska, tohto nicku či oslovenie Osobo.
glammie- tu som si sama vymyslela
šimon- presmycka z mojho priezviska a mena
Začali ma tak volať pikeri keď som nosil copy a potom mi to proste prischlo A som na ňu bohovsky hrdý
a ináč nemám... Mira, Miro, Miruška, kamoška v poslednom časa aj Arabela lebo jedna stará pani mi v bude povedala že by som sa mala volať Arabela, lebo každému učarujem
+ @7
fuj, fuj
Midnight - tiež sám.
Mimo - to ani neberiem ako prezývku, proste varianta môjho mena, daná mi rodičmi, vcelku výstižná
Mixo - to mi dal kamoš a používal to len on, čiže momentálne je to viacmenej už len historický artikel
theamus - tú mi dal jeden údajný duch údajne menom Waanyh Thorien Dessimuss smiley , potom neskoršie som si uvedomil že to asi nebolo oslovenie, aj keď to tak v kontexte danej vety znelo, ale to už bolo v dobe keď ju časť mňa prijala za svoju.
hd3s - to som si dal zasa sám, vo svojom wannabe hackerskom období
Stanley- klasicky z môjho mena (Stano)
A o iných už neviem...
Rodicia - Veron (od troch rokov podla toho futbalistu) Verca, truba, jelito, Etela
Babka a profesorky - Veronka
Kamarati - Vera, Verci, Veri, Boh, Boze
Samozrejme Nárazu, ale to som IRL už dávno nepočula.
A ,,the evil duckling" je posledně najpoužívanejšie.
Agi - tak chcem, aby ma volali
haňa, ťuťka - tak ma volá mamka
Qui-qui - pokus o prezývku od mojích spolužiakov O_o
Mr. Destroy - lebo všetko, čo chytím do ruky sa poserie
čečko - tak ma volajú starkí
a nakoniec
Piškotka - to pretože som veľmi jemná, a ľahko sa mi dá fyzicky ublížiť, prischlo mi to od silvestra, kedy som skoro umrela
(radšej nebudem spomínať)