momentalne sa o nieco take snazim. prestala som jest pizzu a vyprazane, snazim sa viac zamerat na zeleninu (napr. salat, ryza..). u mna vacsinou plati obmedzenie jedla, pri cviceni sa rychlo unavim a omrzi ma to. polo-hladovat vydrzim dlho.
Ked som začala tancovať a chodiť na strednú som v priebehu 2-3 mesiacov 15 kg schudla a potom ked som chodila na RAT tak som vlastne nič nejdela a za mesiac som dala dole 10 kg
Naposledy to bolo teraz na dovolenke s kamarátkami v Grécku Boli sme lenivé niečo variť a pozde večer už sme jesť veľmi nechceli..tak sme jedli väčšinou len každý druhý deň :/ prípadne niektorí zo známych v susedných izbách kuchtili, tak nás pozvali .. schudla som na 49kg a už všetci hovorili,že je to moc...tak som sa rozjedla a pribrala za dva týždne nejaké tri kilá ..
Ale inak aj ja mám také obdobie,že proste nejem..keď už do m§a veľmi mama hustí,tak niečo malé zjem...proste nie som hladná. A vtedy to dolu ide veľmi rýchlo
Nikdy, nech robím čo robím mám konštantnú hmotnosť 80kg a keď som bol na základke tak som mal konštantku 70kg. Iba v medzi 4-5 ročníkom základky sa mi podarilo schudnúť (bol som tlustý jak prasa) ale to preto že ten materiál bol použitý na rast do výšky (potom som bol jeden z najvyších v triede) a od vtedy potom tých 70kg
@22 jj ja som siel vtedy tiez dobrych 10kilov dole.. ale nemohol som pit
a ked ma znami stretli, tak sa ma pytali, ze ci som v poriadku, lebo, ze vyzeram strasne, ze ani farbu som nemal a cely som bol volajaky smutny a dojebany.. a to vedeli, ze neni dobre na mne
jebat radsej budem vesela gulicka ako chudy fagget ^.^
tak výrazne týždeň a pol pred stužkovou. jednak to bolo fajn lebo viete... do šiat ale musela som revať u doktorky, aby ma neposielala do nemocnice... bolo to vtipné musím povedať..
a potom klasika.. pred prijímačkami, počas matúr...som typická stressmanka...teším sa na výšku
ked som sa vrátil z dovolenky vrátil domov... tam vždy naberiem kila... a ked sa vrátim dom tak zas ich stratím vrr vrr akoby som ich potreboval strácať
cez vianoce som schudla brutal,čož je dosť divné, keď každý vtedy len priberá a to som jedla normálne, ale potom som to späť nabrala ... teraz športujem pravidelne už 3 mesiace ale veľmi to nevidno lebo žeriem všetko čo nájdem, nechce sa mi obmedzovať samu seba
tuším pred a počas maturít, to mi aj líca vpadli dovnútra a sukňu som si vedela vyzliecť bez rozopnutia trochu zvláštne, že teraz počas štátnic a toho tepla som nechudla, ale nesťažujem sa.
na jeseň v škole stres a rozvrh taký, že som chodila do školy najskôr na druhú, čo znamená, že som väčšinou nejedla tak do tretej a aj potom len varená večera (-2 kg)
Tak radikálne, že viac ako tri kilá, som schudla naposledy pred pol rokom. Veľmi som to chcela, takže som veľmi extrémne šla za svojím cieľom. Veľmi to chcem ešte stále, ale... bojím sa, že by ma zdravie poslalo dokelu, kebyže zas zopakujem to, čo som robila vtedy.
ked som sa opila na narodeniny tak mi ptom bolo este tri dni tak zle, ze som nemohla takmer nic zjest , tak som trochu schudla .... ale inak nedietujem ani nic, som so sebou spokojna celkom momentalne, len by som chcela byt viac hneda :/ ...
asi tak pred dvoma rokmi som tak dost schudla, predtým som bola taká trochu baculka taký škrečok , pretože sa stalo niečo, čo ma dost zasiahlo...ale ako jedla som všetko, ale nejako sa to do mna neukladalo..a odvtedy som chudá, ale tak pravda je, že dost športujem (bavi ma to, dostatok pohybuj je predsa zdravy), a v jedle sa nejak neobmedzujem, hoci občas fakt na nič nemam chut.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
jedla som len, keď ma matka prinútila. potom každý začal jebať, že som moc chudá tak som sa nažrala a zistila, že ma baví jesť a odvtedy priberám
Ale inak aj ja mám také obdobie,že proste nejem..keď už do m§a veľmi mama hustí,tak niečo malé zjem...proste nie som hladná. A vtedy to dolu ide veľmi rýchlo
Tak rapídne som schudla naposledy na intráku, 10 kg ?
A teraz som schudla z dôvodu,že mama bola na mňa nasratá a nenaložila mi žiadne jedlo-nič tak som nič nejedla ..
aleeee, naposledy ked som si povedal, ze chcem schudnut a makal som. Zmenil stravu a sportoval.
a ked ma znami stretli, tak sa ma pytali, ze ci som v poriadku, lebo, ze vyzeram strasne, ze ani farbu som nemal a cely som bol volajaky smutny a dojebany.. a to vedeli, ze neni dobre na mne
jebat radsej budem vesela gulicka ako chudy fagget ^.^
a potom klasika.. pred prijímačkami, počas matúr...som typická stressmanka...teším sa na výšku
Takto keď to šlo týždeň a viac, vedela som veru dosť schudnúť.
najprv v lete veľa pohybu (-2 kg)
na jeseň v škole stres a rozvrh taký, že som chodila do školy najskôr na druhú, čo znamená, že som väčšinou nejedla tak do tretej a aj potom len varená večera (-2 kg)
a na jar mi prišla úplná nechuť do jedla (-3 kg)
Možno menej jedla, plávanie, stres, veľa chodenia... :p
a napriklad aj teraz, uz vyse tyzdna mam take obdobie, ze nepotrebujem vela jest, ani by som za cely den nic nezjedla, keby ma nenutili