Hmm myslim ze to bolo frozen ked som to kukala asi od 2 v noci tak som revala jak blazon...ale myslim ze to nesuviselo s tym filmom tak neviem ci sa to tiez rata...
Plakať som ešte pri filme/knihe neplakal, ale najviac mi prišlo ľúto, keď v Rýchlo a zbesilo odbočil Paul Walker na inú cestu a Vin Diesel do toho hovoril tie "smutné" reči.
Film Jagten.
Kniha asi žiadna.
Ešte pri Antichristovi som revala ale nie od dojatia ani žiaľu, to bolo od zhnusenia a takéto nejakého divného neopísateľného pocitu.
Vykúpená láska - niekoľko krát pri knihe, to sa mi ešte nestalo. Bola to veľmi silná kniha. Zápisník jedinej lásky, Gejša. Anna zo zeleného domu, keď boli na tej vojne, a ona ho konečne našla.
Este sa mi to nestalo. Pri Earthlings som mal na krajicku, ale to nie je fiktivny film. Potom pri jednej vizualizacii, ale to sa nerata, lebo tam sa mi silno vyplavovali vlastne zazitky z detstva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
kino plne deti
Lord of the rings. Keď Boromir zomieral.
možno Marley a ja... ale to si nie som istá inak pri filmoch nerevem.
Kniha asi žiadna.
Ešte pri Antichristovi som revala ale nie od dojatia ani žiaľu, to bolo od zhnusenia a takéto nejakého divného neopísateľného pocitu.
ale tak seriózne neviem. boli také určite, ale teraz mi nenapadne.
a naposledy Malý princ, V hlave, a Blow.
pri knihe asi pri HP keď zomrel Sirius a Dumbledore. a potom ešte Imámova dcéra, V pekle plynových komôr.