Nikdy som nemal zimomriavky pri počúvaní pesničky len tak. Mal som asi 2x v živote zimomriavky ked som videl na YT video ako zaspievala live Florence -Say my name
A druhýkrát ked som videl ako zaspievala táto neznáma slečna Rihanna-Russion rulette.
Vôbec to nezáleží od žánru. Skôr ide o konkrétnu pieseň, o to, či sa mi viaže na nejakú spomienku, o to, v akom som akurát rozpoložení, s kým som... všetko sú to len okolnosti.
pri kvalitnom,melodickom french electro ... alebo jazz, ale je jedno aky styl to je, ak ma to vie dostatocne sokovat svojou prepracovanostou, potom su zimomriavky zarucene
keď som ešte počúval trance bohužial teraz už je len "trance"...takže počúvam techno, deep/tech house a zimomriavky pri týchto štýloch mávam hlavne na akciách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Takže najskôr z toho 8)
A druhýkrát ked som videl ako zaspievala táto neznáma slečna Rihanna-Russion rulette.
Vždy ked vidím tieto videá žasnem
a všetko od nich!
a celkovo všeobecne najviac post-rock, klasika, metal, jazz
v takom poradí
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/MOOfoW5_2iE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
tak trebárs (och, ten starý plechový zvuk!)
alebo:
ale prevažne rock (ak mám byť ešte konkrétnejšia tak glam rock)..99%
Mom, I Love YOU