ked chcem..?? nemusim byt zrovna v kostole... proste ked mi je dobre, ked mam tazku chvilu..kedy chcem, nieje to len pri urcitej prilezitosti (ano, som veriaca, zjebte ma)
@zajkousko , áno, ľudia stratili vieru v Boha, lebo nie sú najivní. Celá cirkev a všetko okolo Boha vzniklo hlavne preto, aby sa ľudia nebúrili, elbo sa im sľubovalo, že raz im bude lepšie, že nájdu pokoj, vykúpenie a že aj Ježiš sa trápil atď.
No a odpoveď na otázku- dosť často nad tým rozmýšľam, myslím, že niečo určite je, ale neverím tomu, ako to popisujú v Biblii... no je to tvrdenie proti tvrdeniu, nik nemá dôkazy, že to tak naozaj bolo alebo nebolo. A ešte si spomeniem na Boha vtedy, keď sa mi niečo nedarí a hreším
verím Boha aj myslím naňho dosť často, aj keď mi je dobre,zle aj keď sa mi nedarí, no nikdy ho nebudem zavrhovať a rúhať sa protiu nemu i keď je to tažké!
ked niečo potrebujem , a myslím , že je to nesprávne .. Lebo som sviňa , lenže aj tak vždy od neho niečo pýtam .. ale tak aspon ďakujemm že je ! a že vzdy pomoze
viem ze mi aj tak nepomoze, necudujem sa ze je tak vela schizofrenikov-ked sa rozpravaju s niekym na co nikdy nikto nesiahol, koho nikto nikdy nevidel..
Ak si niesom niečím istá,či robím správne,ked sa niečoho obávam alebo bojím,ked mám štastie pri písomkách na správnú tipovačku a len improvizujem,ked som šťastná,že som zvládla niečo ťažké,čo ma zužovalo a dlho som sa nad tým trápila,ked nepoužijem ťaháčik ako moji spolužiaci ,ked sa rozhodnem urobiť správnu vec,aj ked by bolo ľahšie použiť nejakú podpásovku,ked sa zdržím komentára bez toho aby som všetko vypípala ,ak mám trpezlivosť pri samonasieracích ľudoch a dakujem Bohu,za to akú jedinečnú ma stvoril
@zajkousko Ja si naňho spomínam hlavne počas svojho skazeného života, vo chvíľach keď si obaja moju skazenosť náramne užívame a tešíme sa z nej. Vieš ako príšerne by sa boh nudil vo svete plnom pseudosvätuškárov tvojho typu? Ak by mal boh preferencie tak by boli hriešnici jeho najobľúbenejší. Im patrí kráľovstvo nebeské, pretože naplno napĺňajú jeho plán
ked je uz najhorsie ked sa bojim ze tzomriem napirkald vzdy pri burk uz sa modlim..
alebo v skole.. ajeo nepekne ze si vzdy spomeniem len v tych zlych situaciach
ale viem ze ked som bola mala tak som sa tak clekom rozpravala akokeby ze budem sa kazdy den modlit len nech zijem atakto ale to je MOJ boh totaky Bejak GOd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
117 komentov
a potom pri dobrých.
a ešte keď rozmýšľam o náboženstvách a tak.
Viac by sa do tejto temy hodilo "jebte ma"
žeby som nad ním rozmýšlala,to určite nie ....
je jednoduchšie isť širokou cestou na zlatom koči a žiť zhýrali život, ako niesť denneodene svoj kríž utrpenia.....
raz každý spozna pravdu, pre mnohých to bude Bohužial neskoro..............filip
ale snažím sa vždy pred spaním si pokecať, len keď ja zaspím skôr, ako zhasnem svetlo :/
odteraz sa s tebou nehrám!
@turgon chceš povedať že ten bordel vo svete robí Boh? lebo mne sa zdá že ho robia ľudia..
a dovtedy ho pribíja na kríž svojim skazeným životom .........filip
No a odpoveď na otázku- dosť často nad tým rozmýšľam, myslím, že niečo určite je, ale neverím tomu, ako to popisujú v Biblii... no je to tvrdenie proti tvrdeniu, nik nemá dôkazy, že to tak naozaj bolo alebo nebolo. A ešte si spomeniem na Boha vtedy, keď sa mi niečo nedarí a hreším
Keď mu chcem za niečo poďakovať, poprosiť ho o niečo...
» img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/60...
alebo v skole.. ajeo nepekne ze si vzdy spomeniem len v tych zlych situaciach
ale viem ze ked som bola mala tak som sa tak clekom rozpravala akokeby ze budem sa kazdy den modlit len nech zijem atakto ale to je MOJ boh totaky Bejak GOd
"Boha do piče kto sem dal toto?!"
"Boha čo ti už vážne jebe?!"
"Boha veď nerev!"
"Boha..."
"Boha..."
"Boha..."
A občas v solárku