Fyzicku gastracovu kartu ani neviem kde mam… tatrabankovu kartu nepouzivam ani na vyber z bankomatu, akurat dneska som vyberala cash z uni, a nevedela som pin ?
Najpohodlnejsie a bezkonkurencne aj najbezpecnejsie je pouzivat na platenie telefon (hodinky).
Kartu som nepoužil niekoľko rokov, keď je treba dá sa aj hotovosť vybrať cez hodinky. Hotovosť Neznášam ale bohužial, je kopec miest, kde sa inak nedá.
výsledok ma popravde celkom prekvapuje myslela som si, že používanie virtuánych kariet je najmä medzi mladými ľuďmi o dosť bežnejšie, kvôli komfortu aj bezpečnosti
google pay a coskoro garmin pay. Ale uvazoval som uz nad virtualnou. Mna skor udivuje, kolko ludi nevie, co je to virtualna platobna karta (aspon to tak na mna posobi z tejto ankety + komentarov).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Najpohodlnejsie a bezkonkurencne aj najbezpecnejsie je pouzivat na platenie telefon (hodinky).
A potom mam aj druhu kartu, ktorou sem tam platim cez g pay