Možno tento svet nie je to najlepšie čo nás mohlo stretnúť, ale sami sme si ho dokaličili... A hoci je len minimálna šanca že raz bude všetko "normálne" (slovo normálne je nedefinovateľné) predsa som rada, že mám príležitosť byť tu - žiť... A určite nechcem aspoň do 90tky zomrieť.. Keď som už raz na svete, chcem si svoj život užiť a nie myslieť na zlé konce
Proste keby bol ohlásený, pevne stanovený, a tri dni by sa strašne oslavovalo, plnili by sa sny a každý by urobil to, na čo mal polovicu života veľkú chuť.Bez ohľadu na to, kto zacvaká účet za elektrinu a čo si o človeku ostatní pomyslia..
Bolo by mi podstatne ľahšie na svete keby som vedel že jedného dňa skončíme všetci nielen ja.Ale malo by to jedno pozitívum. Vymizla by závisť veď čo by sme už závideli keď všetci skončíme naraz.
ja by som nechcela koniec sveta, veď by to bolo voči mne nefér, že som toľko času zabila v škole a pritom som nič nedosiahla a bum.. koniec sveta nie. pekne, nech je mi tá škola aj na niečo v živote
Nie, žeby som si priala, ale raz za čas, keď spravím nejakú totálnu hovadinu, alebo sa strápnim, tak si pomyslím, že by bolo najlepšie, keby nastal okamžite koniec sveta...
nebolo by na škodu také to rozhádzanie spoločnosti . rozbytie starých zvyklostí systémov a podobne .. proste nástup nejakého takého nového človečenstvá a systému .
Keď vidím kam tento svet speje, tak si aj želám, aby už bol koniec... Včera som na nete našla diskusiu o konci sveta... Pár ľudí tam uviedlo aj názor, že globálne problémy nie sú problémy, že sa stali aj horšie veci ako topenie ľadovca... Tak a práve kvôli takýmto ľuďom sme tam, kde sme... A nemyslím, že sa to zmení k lepšiemu, lebo ľudia myslia len na seba... Málokoho trápi aj naša Zem
je siice pravda ze raz zomriet musiime, ale co ked mame este sny, ktore si chceme splnit a vieme ze za tri roky to proste nestiihame?? svet by nemal zaniknut ... mal by ale trocha zmenit ... ludstvo by si malo viac vazit to co mame ... sak ako sa hovori ... nikdy nie sme spokojny s tym co mame pokial o to nepriideme ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ANO pretoze to takto dalej pokracovat nemoze, dnestny svet je o niecom inom ako kedysi ..
NIE lebo mam svjich priatelov a lasku a nechcem onich prist
A po 2012 čo nás čaka? Nič Nech len príde xD
Proste keby bol ohlásený, pevne stanovený, a tri dni by sa strašne oslavovalo, plnili by sa sny a každý by urobil to, na čo mal polovicu života veľkú chuť.Bez ohľadu na to, kto zacvaká účet za elektrinu a čo si o človeku ostatní pomyslia..
Ale nie
Ale inak nie.