Neviete ako mám spojiť hru (Civilizácia) priamim IP spojením? Napíšem tam kamarátovu IP adresu, on čaká v miestnosti a ja sa mám pripojiť... lenže to nejde.
@sompovedal a co myslis ako by to asi malo fungovat? chcete hrat dvaja cez siet? musite byt vedla seba prepojeni lan kablom...ak chces hrat cez net tak na to potrebujes teda potrebujete (obidvaja) mat original coz pochybujem ze mate...
@sompovedal potrebujete byť neako prepojeny , bud pomocou wifi siete alebo lan kablom , ak maš doma wifi tak je to prijatelnejšie lebo je to jednoduchšie -> pripoji sa na tvoje wifi , spustite hru a najdeš ho , ak kablom (lan kablom) treba nastavovať ip a podobne..
@sompovedal aha vlastne pri hre po nete ziadnu ip netreba takze sa snazite napojit na seba cez net? to tak nefunguje...len tak z prdele aku ipcku tam pises?
@etelnair hamachi bude pre nich asi jedina moznost len z toho co tu zatial spomenul sa neviem vysomarit co tam vyvadzaju stale len v navode bolo napisane...ale navody su pre kokotov...foter instaloval magio podla navodu a podla toho co tam bolo mu to neslo...pozrel som sa na to ja...hovori toto ma byt takto a hento takto a uz to islo
Kliknete na túto volbu, pokial chcete hrat na internetu bez použití game spy. na dalsí obrazovce budete mít prílezitost hostovat novú hru, nebo nacist drive ulozenou. Pokud se hraci budu chcet pripojit budu muset zadat ip adresu hostujuceho pocitace a zadat ji do policka napravo.
stiahni si hamachi, spojazdni ho, vytvorte si daku teplu miestnost ci siet a neviem co sa tam este robi a hrajte cez to jak keby ste sedeli vedla seba a boli blbym kablom prepojeni
@pinci to vobec nevadi...moze mat hocijaku ip ale musi vediet aku prave v tom momente ma...za dalsie..ktovie ci mu on nedal ipcku sietovej karty to by som sa ani necudoval ze to nejde
@kosmiklove akoby nie, si predstav že robiš server na cs trebarz a maš neverejnu ip tak ti ho nenajdu , ak to funguje na tom isto principe , tak si môžu piskať a využiť pekne krasne hamachi
a tiež by som sa nečudoval to taky neaky vyplesk chlapec je
Na to aby ste sa mohli vidieť a hrať spolu cez "Lokálnu sieť" musíte byť v rovnakej sieti.
Ak nie ste v rovnakej sieti, môže ty byť jedno, že zadávaš jeho IP adresu, pretože tú IP adresu nepozná. Ak sa chcete napojiť cez "internet", kamarát, ktorý hosťuje musí mať verejnú IP adresu. Má verejnú ip adresu? O tom pochybujem. Ak nemáte a obaja máte adresu od Routeru, tak sa neuvidíte, pretože router takisto vytvára svoju sieť a priraďuje Pc v domácnosti IPčky podľa jemu nastavených parametrov... do sieťe sa dostávate na "Internet" cez technológiu NAT čo je preklad adries, čo vlastne spôsobuje, že 20 PC v sieti sa chová v Internete ako 1 počítač cez túto sieť.... To spomínam preto aby ste nemali blbé otázky- Ak máte obaja PC alebo notebooky tak sa zosieťujte cez Wi-Fi ale to asi teiž nebudete vedieť, keďže spojenie cez kábel sa nastavuje jednoduchšie a o tom nemáte ani šajnu. Jedinou vašou voľbou je vytvorenie virtuálnej siete ako niektorí spomínali odporúčané Hamachi. Aby ste sa cez hamachi mohli vidieť je nutné vypnúť firewall. Ale musíte ho vypnúť ako v OS tak aj v antivírusovom programe. Ak používate antivírus od Esetu tak 100%. Ak potrebuješ viac INFO a nepochopil si napíš... rád sa ešte zasmejem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
@sompovedal potrebujete byť neako prepojeny , bud pomocou wifi siete alebo lan kablom , ak maš doma wifi tak je to prijatelnejšie lebo je to jednoduchšie -> pripoji sa na tvoje wifi , spustite hru a najdeš ho , ak kablom (lan kablom) treba nastavovať ip a podobne..
nejde to len tak cez net, že dám ip a ideme?
od založí miestnosť, ja napíšem jeho ip a ideme...
Priame IP spojenie.
Kliknete na túto volbu, pokial chcete hrat na internetu bez použití game spy. na dalsí obrazovce budete mít prílezitost hostovat novú hru, nebo nacist drive ulozenou. Pokud se hraci budu chcet pripojit budu muset zadat ip adresu hostujuceho pocitace a zadat ji do policka napravo.
a tiež by som sa nečudoval to taky neaky vyplesk chlapec je
díky za pomoc
Na to aby ste sa mohli vidieť a hrať spolu cez "Lokálnu sieť" musíte byť v rovnakej sieti.
Ak nie ste v rovnakej sieti, môže ty byť jedno, že zadávaš jeho IP adresu, pretože tú IP adresu nepozná. Ak sa chcete napojiť cez "internet", kamarát, ktorý hosťuje musí mať verejnú IP adresu. Má verejnú ip adresu? O tom pochybujem. Ak nemáte a obaja máte adresu od Routeru, tak sa neuvidíte, pretože router takisto vytvára svoju sieť a priraďuje Pc v domácnosti IPčky podľa jemu nastavených parametrov... do sieťe sa dostávate na "Internet" cez technológiu NAT čo je preklad adries, čo vlastne spôsobuje, že 20 PC v sieti sa chová v Internete ako 1 počítač cez túto sieť.... To spomínam preto aby ste nemali blbé otázky- Ak máte obaja PC alebo notebooky tak sa zosieťujte cez Wi-Fi ale to asi teiž nebudete vedieť, keďže spojenie cez kábel sa nastavuje jednoduchšie a o tom nemáte ani šajnu. Jedinou vašou voľbou je vytvorenie virtuálnej siete ako niektorí spomínali odporúčané Hamachi. Aby ste sa cez hamachi mohli vidieť je nutné vypnúť firewall. Ale musíte ho vypnúť ako v OS tak aj v antivírusovom programe. Ak používate antivírus od Esetu tak 100%. Ak potrebuješ viac INFO a nepochopil si napíš... rád sa ešte zasmejem
@admin zmaž tu temu abo čo
to bol teda zážitok dočítať to dokonca...
@smajl0 konecne mu to niekto normalne vysvetlil...len ci to on vobec aj pochopil