Priatel ide do prváku NEDOSTAL internát, jeho žiadost neevidovali
Ahojte môžte mi niekto poradiť, môj priatel ide do prvého ročníka a nedostal intrák, lebo vraj fakulta jeho žiadosť neevidovala, aj keď on ju poslal v termíne a v poriadku!!! nie je to jeho chyba, ale nikto z univerzity ani ubytovacieho sa jeho problémom
.... teraz na internát čaká mnoho ľudí. Možno len zle podal źiadosť, jeho situáciu by som riešila, tak že zbytoćne sa nehádať, nestrácať ćas prihlásiť sa a nech je v poradovníku. Alebo realistickejšie hľadať si privát. ale Nech je v poradovníku, a nech si nejaký ten privát porieši.
Ja som mala garantované: priemer do 2,3 a tohto ročný maturant, gymnazista, baba (som na chlapčenskom odbore), , dosť dialka, čiže mala som ho dostať, a ľaľa nie.
čiže nerieš zbytoćnosti a hneď hľadajte privát, aby vám ho niekto iný zas nevyfúkol.
@kwakiii asi majú bordel v tej škole, keď sa im stratila žiadosť
Ja som v prváku na FM UK zažil niečo podobné. Oni mali chybu v papieroch, že stačí žiadosť poslať do 30. júla (pričom každoročne to bolo do 30. júna, čo som ako prvák nemal ako tušiť), a všetci poslali žiadosti hneď ako ich prijali, a ja som ju poslal koncom júla (ako bolo napísané, a došla im v čas, ale oni už mali izby pridelené lebo to vždy prideľovali začiatkom júla
Mne prišiel list, v ktorom bolo tučným písmom zvýraznené na začiatku strany: termín podávania žiadostí o ubytovanie je časovo neobmedzený.
Medzitým normálny text a posledný odsek takisto zvýraznený: uchádzači, ktorých žiadosti nebudú doručené v termíne, nemajú nárok na ubytovanie.
A keď som si išla len pre istotu podať žiadosť, čo sa robí len elektronicky, 15. júla bol systém už uzatvorený
A obávam sa, že v takejto situácii priateľ už nič nevyrieši. Ale nech si pohľadá na FB skupinu prvákov na tej fakulte, tam sa zvykne riešiť ubytovanie a prípadne aj odstúpenie izieb (čo jednorázovo bohužiaľ stojí cca 300 € a je to samozrejme nelegálne).
ja si myslím, že teraz kúsok pred začiatkom semestra už majú všetky izby zaplnené, čiže už asi nič nevyrieši, jedine čakať, kým sa niečo neuvoľní ale myslím, že na stole majú stovky ďalších žiadostí..
@kwakiii by the way ako ďaleko býva ak sa smiem opýtať?
no býva cca 320 km čo je riadne ďaleko, čiže by ho mal dostať. aj veľa študentov čo malo oveľa menej bodov intrák dostalo.. a čo sa týka privátu je strašne drahý
Tak nech si obvolá všetky možné intráky ktoré prichádzajú do úvahy poprípade nech si popozerá nejaké študentské inzercie. Možno tam niekto ponúka miesto na intráku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ja som mala garantované: priemer do 2,3 a tohto ročný maturant, gymnazista, baba (som na chlapčenskom odbore), , dosť dialka, čiže mala som ho dostať, a ľaľa nie.
čiže nerieš zbytoćnosti a hneď hľadajte privát, aby vám ho niekto iný zas nevyfúkol.
aj za moju?
Ja som v prváku na FM UK zažil niečo podobné. Oni mali chybu v papieroch, že stačí žiadosť poslať do 30. júla (pričom každoročne to bolo do 30. júna, čo som ako prvák nemal ako tušiť), a všetci poslali žiadosti hneď ako ich prijali, a ja som ju poslal koncom júla (ako bolo napísané, a došla im v čas, ale oni už mali izby pridelené lebo to vždy prideľovali začiatkom júla
Medzitým normálny text a posledný odsek takisto zvýraznený: uchádzači, ktorých žiadosti nebudú doručené v termíne, nemajú nárok na ubytovanie.
A keď som si išla len pre istotu podať žiadosť, čo sa robí len elektronicky, 15. júla bol systém už uzatvorený
A obávam sa, že v takejto situácii priateľ už nič nevyrieši. Ale nech si pohľadá na FB skupinu prvákov na tej fakulte, tam sa zvykne riešiť ubytovanie a prípadne aj odstúpenie izieb (čo jednorázovo bohužiaľ stojí cca 300 € a je to samozrejme nelegálne).
@kwakiii by the way ako ďaleko býva ak sa smiem opýtať?