Čiže, trápi ma priateľová vysoká mienka o sebe. Na tom by ani tak nebolo nič zlé, ale on ma podceňuje, používa zámerne výrazy pri rozhovore o ktorých si myslí že ich nebudem poznať, vždy sa tvári že vie spraviť všetko najlepšie, dokonca vyhlásil že musím
Zase nechcem aby si vôbec neveril, aby nemal žiadnu hrdosť, ale on cez svoju hrdosť ani nevedel si priznať že po mne túži...Ako keby bolo pod jeho úroveň niečo so mnou mať, potom pochopitelne on mal sebavedomie čoraz väčšie a ja som si čoraz viacej neverila...Tak skúsim čo to urobí, možno už bude dobre...Ked osm to chcela spraviť tak ma prosil aby som mu dala jednu šancu, že on vie byť aj iný, len si to neuvedomil a také..tak zbadám či tu šancu využije, zatial s amu darí ale chcem mu pomôcť
Maľuje? Ja mám vždy ceruzku, špirálu balzam na usta, tak potom podla tvojej vety očakávam že on bude normálny chalan ktorý sa nebude vyvyšovať nad ostaných a ešte aj nad svoju babu a nebude si potrebovať dačo dokazovať...eta vsjo
@denafilth nie , toto by nemal byt tvoj priatel, dievca.chvilu to bude takto zmenene ale znovu to pride.a ty stym neurobis nic, lebo to by mohol a mal on.sorry.
Ale on sa dosť obetoval pre mňa, ved som jeho prvá baba vážna..Ved 4 mesiace sme pracovali na tom aby mi prejavoval lásku, teraz potrebujem len to aby sa nevyvyšoval a nepodcenoval ostatných, lebo si proste myslel že to čo dokáže on že nikto nedokáže, proste mi povedal že ludia mu hovorili aký je v tom obore dobrý a jemu to stuplo do hlavy, on taký nebol, to len posledných 5 mesiacov, alebo neviem kolko
A ked je odhodlaný s tým niečo robiť, zlepšili sa mu vzťahy s ostatnými, aj vtedy mám utekať? ked je už konečne všetko dobré? len chcem vedieť ako s amám chovať aby sa to nevrátilo...neprehánať s komplimentami, alebo čo?
s týmto mám osobnú skúsenosť a nikdy viac! ku koncu sme si nemali čo povedať, ešte aj to jeho neustále namýšľanie, že každá žena ho balila, filozofické premúdrelé prednášky ako on vedel všetko najlepšie a keď som sa náhodou ozvala ja, tak dvíhal obočie, že "wtf?! ty, také poleno niečo aj vieš spraviť? no že som to nepostrehol..."
Ale on mi povedal že bezo mňa by bol ničím, že ja som jeho druhá polovička a viem že to myslí vážne..ked som sa s ním chcela rozisť, tak som si sama nebola istá lebo ho fakt lubim ako ešte nikoho a on tvrdí že to má tak isto...že by to bezo m§a nezvládol a že mu na mne záleží a že sa polepší, a proste tie výsledky vidím...
no tak až tak zlé to nie je, on mi povedal že ma obdivuje ako viem anglinu, že som proste iná, viem si porobiť veci aj sama, nie som odkázaná na niekoho, ked niečo vediem pomôže mi bez toho aby hovoril aká som neschopná a tak...len chcem aby sa take dačo už nevrátilo, lebo proste to nie je jeho povaha, on len zaspal na vavrínoch, jeho povaha je inak uplne normálna, toto z neho spravili ludia, nenarodil sa tak
@dalilag Ja som mala presne to isté. Vôbec ho ani netrápilo, čo si ja myslím, problémy nechcel riešiť (pretože ja som bola samozrejme tá "sprostá" hysterka a neviem čo všetko) a keď už sa mu niečo nepozdávalo, tak len povedal "buď ticho" s tým takým typickým pohrdavým tónom, že akože s takou spodinou sa ani baviť nebude....
@denafilth Ale on sa dosť obetoval pre mňa, ved som jeho prvá baba vážna..Ved 4 mesiace sme pracovali na tom aby mi prejavoval lásku, teraz potrebujem len to aby sa " ked si to po sebe znovu cele precitas, zistis alebo to len men tak pripada?ze potrebujes toho cloveka zmenit.a to jednoducho nikdy nejde, rozumiem ze tvoj umysel je dobry, ze ho lubis, ze sme kazdy nieoc prezili, kazdy sme nejaky, ale moj nazor je ze teraz je to dobre ale dlhodobo nebude..kiezby si sa o tom nemusela presvedcit. ale je to tvoj zivot.
@denafilth jadnoznačne NIE , musíš byť v tomto egoista .. viem , že ho miluješ a, že ti to srdce trhá, no on sa nezmení, aspoň nie pri tebe a teraz, nájdi si iného, byť s ním je čistý masochizmus
neobhajuj ho! uteč! lebo budeš trpieť len ty a omnoho viac, ako keď sa rozídete a poplačeš si v kúte
@denafilth Si zaľúbená a preto veci vidíš viac ideálne, ako reálne, si myslím Čiže je úplne zbytočné o niečom ťa presviedčať. Ale skôr, či neskôr sa na vec budeš dívať bez ružových okuliarov a pochopíš, že s takým človekom je to o nervy a nedá sa s ním žiť Toto v istej miere možno ovplyvňujú ľudia, ale človek to v povahe má, či chceš alebo nie...
inac, ale neodpustim si poznamku, ze uplne otazka pre psychologa. ludia riesia tieto veci cez fora a ludi, ktori im nevedia poskytnut dostatocnu pomoc a potom nasledne vznikaju take chaosy. ludia/par sa nevzajom nepochopia, obvinuju jeden druheho, prip. sa rozidu a potom si este takehoto kostlivca v skrini nesu do dalsieho vztahu.
skoda, ze chodit k psychologovi sa povazuje za hanbu. malo ludi ma pri sebe priatelov, ktori by aj skutocne vedeli ist do hlbky problemu.
si myslim,ze chlap co ma vysoke ego sa nezmeni nikdy.. a trosku nechapem,ze sa ti podriaduje,mozno len hra formu a je to uplna nula a ze si musi takto nahovarat.. mal by sa dat liecit.. a este vravis,ze by to bez teba nezvladol,hm,tiez divne ak je taky hrdy.. skus porozmyslat..
@denafilth najlepsie, ak ti tu ludia ponukaju pohlad len z jednej perspektivy, a to takej, ze vnimaju len jeho vysoke ego, no kazdu jednu vec, ktoru si pisala ohladom toho, ze on si svoj nedostatok uvedomuje, ze mu je to luto a ze sa chce aj sam kvoli sebe, aj kvoli tebe napravit, toto si tu uz nevsimne niekto..
ja osobne by som odporucil komplexny rozhovor s frajerom, a ak to mysli uprimne a fakt chce nieco spravit preto, aby sa napravil, sancu mu rozhodne daj..
@denafilth je zbytocne ti vysvetlovat, ze naozaj mas utekat, lebo sama viem aka som bola zaslepena ked som bola zamilovana.
ale s takymito sa to neda, v dlhodobom meritku urcite nie, pretoze on sam si vzdy bude mysliet ze ma na viac kedze je taky uzasny a dokonaly, a tym padom ma aj na "lepsiu" zensku nez tu ktoru ma aktualne.
mne pri rozchode po 5 rokoch povedal do oci: "netrap sa, ved existuje na svete este vela mladych uspesnych muzov ako som ja."
poznám pár takých ľudí a je to o nervy sa s nimi čo i len rozprávať. vo všetkom čo povedia cítiť náznak chválenia sa a vyvyšovania. niektorý to možno robia podvedome a neuvedomujú si to, ale zväčša podľa mna vedia dobre čo robia. Za jeden deň dokážu totálne zničiť človeka. ja ich volám upíri. zatial som spoznal troch
Slabomyselný človek to .... mňa v živote nikto nepochválil ani rodičia otec furt povie urobilo sa (ako keby sa práca sama robila ) ale ajtak viem že mám zlaté ruce a chváliť ma nemusia nechýba mi to ... nezosypem sa preto nééé.
Čím skôr naňho hodíš kakáč tým lepšie pre teba.Načo ti je muž,ktorý sa spamätá až keď naňho naziapeš. A bude ti to robiť stále,pretože on je asi tak vychovaný,že žena je len na to aby si pán tvorstva občas spravil dobre.
Presne to som spravila sice sme sa na začiatku pohádali, ale potom sa to dalo dokopy a zatial to ide...na ako dlho neviem, ale vyzerá to že to myslí vážne s tým že taký byť nechce, lebo taký nikdy nebol, takýto je možno tak polroka
Všetci máme nejaké ego. On by mal brať ohľad na teba a ty na neho a prípadne nedostatky pomaly odstraňovať. Ak si on uvedomuje svoju chybu a ty ho chápeš tak žiaden konflikt nemáte. Možno sa na tom ešte pár krát pochytíte ale ak budete spolu chcieť zostať tak to nejak vyriešite.
Podľa tvojho veku odhadujem, že je to teen láska a možno aj prvá? Každopádne si myslím, že aj ty mu dodávaš to vysoké sebavedomie a ego. Mala by si mu dať ešte šancu. Mužská ješitnosť a mladosť nikdy nie je zlá kombinácia a každý to zvláda inak. Povedz mu jednoducho, že je pre teba dôležitý, ale vzťah je o rovnocenosti a ťahaní za jeden koniec a nie o navyšovaní si ega na tom druhom. On sa pred tebou asi ukazuje, pretože vie, že ho máš rada a vie, že ho obdivuješ. Pred ostatnými už asi taký sebavedomí nie je. Na tvojom mieste by som si to s ním vydiskutoval ešte raz a povedal mu čo ťa najviac trápilo a aké je to pre teba ponižujúce znážať jeho vyťahovanie sa. Ak to nepomôže a časom bude ten istý hlupák, tak sa asi rozídete, trošku si poplačeš a nájdeš snád lepšieho... Však si pekná baba .
Také tie teen lásky som mala v 15tich ked som mala aj prvu velku lásku to trvala rok a pol...Toto je iné, lebo to myslíme vážne, ružové okuliare nemáme už dávno...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
* Podceňoval, používal vždy sa tváril..atd.. Už to nerobí
Zase nechcem aby si vôbec neveril, aby nemal žiadnu hrdosť, ale on cez svoju hrdosť ani nevedel si priznať že po mne túži...Ako keby bolo pod jeho úroveň niečo so mnou mať, potom pochopitelne on mal sebavedomie čoraz väčšie a ja som si čoraz viacej neverila...Tak skúsim čo to urobí, možno už bude dobre...Ked osm to chcela spraviť tak ma prosil aby som mu dala jednu šancu, že on vie byť aj iný, len si to neuvedomil a také..tak zbadám či tu šancu využije, zatial s amu darí ale chcem mu pomôcť
Maľuje? Ja mám vždy ceruzku, špirálu balzam na usta, tak potom podla tvojej vety očakávam že on bude normálny chalan ktorý sa nebude vyvyšovať nad ostaných a ešte aj nad svoju babu a nebude si potrebovať dačo dokazovať...eta vsjo
moja rada - utekaj čo najďalej od takého, aj keď ti to bude srdce trhať samou láskou..
Ale on sa dosť obetoval pre mňa, ved som jeho prvá baba vážna..Ved 4 mesiace sme pracovali na tom aby mi prejavoval lásku, teraz potrebujem len to aby sa nevyvyšoval a nepodcenoval ostatných, lebo si proste myslel že to čo dokáže on že nikto nedokáže, proste mi povedal že ludia mu hovorili aký je v tom obore dobrý a jemu to stuplo do hlavy, on taký nebol, to len posledných 5 mesiacov, alebo neviem kolko
A ked je odhodlaný s tým niečo robiť, zlepšili sa mu vzťahy s ostatnými, aj vtedy mám utekať? ked je už konečne všetko dobré? len chcem vedieť ako s amám chovať aby sa to nevrátilo...neprehánať s komplimentami, alebo čo?
Jedna jediná rada... ber nohy na plecia od takéhoto typu... viem, o čom hovorím...
Ale on mi povedal že bezo mňa by bol ničím, že ja som jeho druhá polovička a viem že to myslí vážne..ked som sa s ním chcela rozisť, tak som si sama nebola istá lebo ho fakt lubim ako ešte nikoho a on tvrdí že to má tak isto...že by to bezo m§a nezvládol a že mu na mne záleží a že sa polepší, a proste tie výsledky vidím...
moc ľúbim takých ľudí, ktorí používajú cudzie slová a tvária sa strašne inteligentne a keď sa ich opýtaš, čo to slovo znamená nevedia odpovedať
a súhlas s @7
no tak až tak zlé to nie je, on mi povedal že ma obdivuje ako viem anglinu, že som proste iná, viem si porobiť veci aj sama, nie som odkázaná na niekoho, ked niečo vediem pomôže mi bez toho aby hovoril aká som neschopná a tak...len chcem aby sa take dačo už nevrátilo, lebo proste to nie je jeho povaha, on len zaspal na vavrínoch, jeho povaha je inak uplne normálna, toto z neho spravili ludia, nenarodil sa tak
neobhajuj ho! uteč! lebo budeš trpieť len ty a omnoho viac, ako keď sa rozídete a poplačeš si v kúte
inac, ale neodpustim si poznamku, ze uplne otazka pre psychologa. ludia riesia tieto veci cez fora a ludi, ktori im nevedia poskytnut dostatocnu pomoc a potom nasledne vznikaju take chaosy. ludia/par sa nevzajom nepochopia, obvinuju jeden druheho, prip. sa rozidu a potom si este takehoto kostlivca v skrini nesu do dalsieho vztahu.
skoda, ze chodit k psychologovi sa povazuje za hanbu. malo ludi ma pri sebe priatelov, ktori by aj skutocne vedeli ist do hlbky problemu.
inak uplny suhlas s @darkizz
si myslim,ze chlap co ma vysoke ego sa nezmeni nikdy.. a trosku nechapem,ze sa ti podriaduje,mozno len hra formu a je to uplna nula a ze si musi takto nahovarat.. mal by sa dat liecit.. a este vravis,ze by to bez teba nezvladol,hm,tiez divne ak je taky hrdy.. skus porozmyslat..
ja osobne by som odporucil komplexny rozhovor s frajerom, a ak to mysli uprimne a fakt chce nieco spravit preto, aby sa napravil, sancu mu rozhodne daj..
ale s takymito sa to neda, v dlhodobom meritku urcite nie, pretoze on sam si vzdy bude mysliet ze ma na viac kedze je taky uzasny a dokonaly, a tym padom ma aj na "lepsiu" zensku nez tu ktoru ma aktualne.
mne pri rozchode po 5 rokoch povedal do oci: "netrap sa, ved existuje na svete este vela mladych uspesnych muzov ako som ja."
co ti poviem, su to obycajne egocentricke hovada.
Presne to som spravila sice sme sa na začiatku pohádali, ale potom sa to dalo dokopy a zatial to ide...na ako dlho neviem, ale vyzerá to že to myslí vážne s tým že taký byť nechce, lebo taký nikdy nebol, takýto je možno tak polroka
a inak @40 ale zasa ani nie... som naramne ironické a uštipačné stvorenie, takže by sme sa poslali do kelu navzajom...
Také tie teen lásky som mala v 15tich ked som mala aj prvu velku lásku to trvala rok a pol...Toto je iné, lebo to myslíme vážne, ružové okuliare nemáme už dávno...