S priateľom sme spolu 8 mesiacov a zatiaľ bolo všetko celkom fajn, žiadne hádky nič ... ale to bolo asi kvôli tomu, že sa veľmi nerozprávame. Vieme sedieť vedľa seba aj dve hodiny bez toho aby niekto niečo povedal. Zo začiatku mi to nijak nevadilo no v po
preco si sa spolu s nim stretla s jeho kamaratkou ? to sa predsa nerobi, ked sa chlapec ide stretnut so svojou kamaratkou, jeho dievca tam nesmie byt, to nevies ?
a vyhovovalo ti to dovtedy nez si citala ako spolu druhi komunikuju? ak ano, preco sa riadis podla druhych?
ja neviem, ja dokazem tiez vedla priatela sediet hodinu bez slova a staci mi to, ako komunikujeme spolu, ale nejake hodinove seansy nevedieme.. ak tu svoju kamaratku nevidi casto tak je normalne ze sa spolu mali o com rozpravat, zatial co s tebou je tolko vela..
pokial ti to nechyba, tak tam nie je podla mna problem, ak ti to chyba, tak potom to uz dobre nie je
@hoperpohroma ja som dost hanbliva cize ked sme spolu zacinali tak som ja bola pomerne dost ticha ale casom to preslo. mesiac dva bolo vsetko super az potom on zacal byt ten tichy. A s tou kamaratkou chapem ze si ma co povedat ale dalej som pisala ze s kazdym si ma co povedat... prisiel s dovolenky a ja som sa ho spytala ako bolo a vsetko co povedal bolo "dobre" doslova som z neho musela tahat veci o debilnej dovolenke
@tortura tak o tej dovolenke povedal fakt malo no ale ja som napr. s priatelom kazdy den, vedieme stereotypny zivot, neviem si predstavit o by som s nim mala stale rozoberat.. porozpravame sa chvilu o skole, pocasi, kukneme 9gag, na niekoho zanadavame, najeme sa a tak a pomaly den utecie.. a urcite ho neprekomunikujeme cely, ved neda sa stale najst nova tema o com by sme rozpravali..
"par týždňami začal odpovedať len začiatočnými písmenami slov"....
prepáč, ako... je mi to ľúto, ale kašli na to, už len z toho, čo si napísala, pôsobíte ako totálne disharmonický pár, tak už neviem, aké zlé to musí byť v realite.
sú proste ľudia, ktorí sa k sebe nehodia. a vy ste toho vzorom.
a určite je medzi vami inak všetko v poriadku? lebo toto vyzerá, že len naťahujete niečo, čo aj tak nemá zmysel...chlapec sa možno aj chce s tebou rozísť, len to nechce urobiť ako prvý, aby ti neublížil a tak ti to dáva aspoň takýmito nepriamymi gestami najavo, nech na to sama prídeš a nech rozchod začneš spomínať ako prvá...ale tak to sú len dohady a možno má nejaký úplne iný problém...kým sa jeho nespýtaš priamo, nebudeš o nič múdrejšia ako si teraz....každopádne tá komunikácia medzi vami je divná...
@tortura Ty máš 17 rokov a koľko rokov má on? Pokiaľ má toľko čo Ty, tak sa ani veľmi nečudujem, chalani bývajú o 2 roky pozadu, možno má svoj vlastný svet a priateľka preňho momentálne nie je to pravé čo potrebuje. Možno potrebuje len dozrieť.
Keď sa k Tebe takto správa, zmeň sa. Nedovoľ mu bozkávať a obchytkávať Ťa... A keď sa bude pýtať čo Ti je, spýtaj sa, čo je jemu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ja neviem, ja dokazem tiez vedla priatela sediet hodinu bez slova a staci mi to, ako komunikujeme spolu, ale nejake hodinove seansy nevedieme.. ak tu svoju kamaratku nevidi casto tak je normalne ze sa spolu mali o com rozpravat, zatial co s tebou je tolko vela..
pokial ti to nechyba, tak tam nie je podla mna problem, ak ti to chyba, tak potom to uz dobre nie je
2. Tomu čo sa píše na birtzi moc never
3. Ale keď máte až takéto problémy v komunikácii asi by ste to mali začať riešiť.
Ak sa riadiš podľa toho čo si napísala, tak............ (mal by som túto stránku odporučiť ujovi Adrikovi on vie robiť také super smajlíky).
prepáč, ako... je mi to ľúto, ale kašli na to, už len z toho, čo si napísala, pôsobíte ako totálne disharmonický pár, tak už neviem, aké zlé to musí byť v realite.
sú proste ľudia, ktorí sa k sebe nehodia. a vy ste toho vzorom.
i'm dying over here
Keď sa k Tebe takto správa, zmeň sa. Nedovoľ mu bozkávať a obchytkávať Ťa... A keď sa bude pýtať čo Ti je, spýtaj sa, čo je jemu...
tato veta ma dorazila :
@tortura a ako vám to môže klapať 8 mesiacov, ked nerozprávaš ani ty a ani on? stratávate sa často?