no zajtra mame presne 7 mesiacov...nasli sme sa na nete a napriek vekovemu rozdielu a vztahu na dialku nam to klape ako hodinky....proste je to skvele!
malo to urcite svoju vyhodu, pretoze kym sme si sebou neboli isti, ze chceme aj viac, nemuseli sme nic IRL riesit...a potom prisli prve stretnutia a som neskutocne stastna....
55lienka tak ty si to iste nie ty si ina kamradňtka. take dobre ktore pomohli a nebduem okmentovat vsetky ale take najdslie kamaratenie cez net je asi uz 4 roky a s jednou som sa uz aj stretol
Ja som si tiež našla takto lásku, teda skôr moja polovička si mňa našla. Už to bude 6 mesiacov, čo sme spolu a som šťastná. Takže myslím, že to ide, len netreba vyslovene hľadať. Všetko príde v nečakanej chvíli..
Asi som to zo vsetkych co si tu nasli priatelov/priatelky cez internet dotiahla najdalej... mame krasny vztah, uz rok zijeme v spolocnej domacnosti a cakame babatko
no ja tak polovicne..poznali sme sa osobne..od februara a zacali sme komunikovat po lyzovacke smskami..najprv len tak, potom cez net,..potom sme sa stretli..a teraz spolu chodime uz vyse 5 mesiacov, a tu dotycnu milujem...vlastne pointa je v tom ze sme sa poznali..ale tiez sa to zacalo cez net...
Ja som si tiez nasla chalana cez net, uplnou nahodou sme si zacali pisat a teraz spolu chodime Takze si myslim, ze to naozaj funguje.. Ja to viem na 100%....
kamaratka si po nete "nasla" nejakeho v Amerike...a zevraj boli do seba strasne zalubeni, chceli sa stretnut, atd. zrazu sa on na nu vysral...s takym dacim by som teda nikdy nezacal, ale vramci Slovenska preco ne
tak ja som cez net našla dosť ľudí.. medzi nimi aj zopár skvelých ľudí.. a to aj tu cez Birdz.. ale priateľa nie.. ani nechcem cez net.. to si neviem ani predstaviť ..
ja som svojho priatela spoznala pred vyse dobrym rokom cez net najprv sme si pisali tak sa zabuchli do seba potom sa rozisli cez net a o 4mesiace na to zase sa dali dokopy potom aby moholl byt so mnou prisiel do Trnavy pracovat a chodi za mnou do Ba chodime spolu uz vyse 7mesiacov (osobne) a funguje to je starsne mily a citlivy a mam pocit akoby to bola laska na cely zivot ani sa moc nehadame podal mna taka laska funguje mala som stastie
cawte. ja mam 17 a nasiel som si jednu 14 rocnu kamaratku. rozumieme si super a uz si aj volame. byvame od seba asi 3 km ale este sme sa nestretli. planujem to urobit na buduci rok. mam ju veeelmi rad a myslim si, ze ona tiez. dufam, ze mi to vyjde a stane sa z nej moja frajerka a budeme stastniiiiiiiiiiiiiiii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
akí sú tí chlapi utáraní, to je strašnéééé
Ale ľúbim ťa veľmo a ruža ešte žije
malo to urcite svoju vyhodu, pretoze kym sme si sebou neboli isti, ze chceme aj viac, nemuseli sme nic IRL riesit...a potom prisli prve stretnutia a som neskutocne stastna....
Ale to je skor vynimka.
fungovalo to, potom prestalo ale myslim si ze sa to da
Ale zase našla som tak lásku kamarátke (teraz sa chválim, ja viem )
Ale pisala som si uz s mnohymi super ludmi a to dost dlhu dobu, takze podla mna laska sa da cez net spoznat určite.
VYSVETLI MI PROSIM TA, AKY JE ROZDIEL, CI STRETNES BABU V MASTE, A SPYTAS SA CI NEJDE NA KAVU,
alebo ci si pisete na nete, a potom jej napises, ci by nesla na kavu?
Aky je v tom podla teba rozdiel, lebo ja v tom nic nevidim