Mám priateľa polroka doteraz bolo všetko fajn ale zistila som že na fb vypisuje iným dievčatám správy typu:ahoj fajnučka alebo nemáš namňa nikdy čas a take somariny za posledne 3 mesiace napisal asi 20tim. strašne ma to nahnevalo rozmyslam ze ho necham
PS nepozerala som mu tajne fb sam mi ukazal spravy tak to len prebehol lebo som to chcela vidiet
viem ze to asi robi skoro kazdy muz ale mne to vadi keby im aspon pisal normalne veci a nie take ze ahoj fajnucka ked jej take pise ako sa mam citit asi so mnou nie je spokojny ked si takto asi hlada nove mam cakat kym si najde novu a mna necha ? uz nie som az taka hlupana ale zase nechcem ho nechat aby som to potom nelutovala
nie, nerobí to každý muž ... a až to robí väčšina mužov nerobia to aspon takto ,,verejne,, ... a potom sú aj takí ktorí to vo vzťahu nerobia vôbec
moja rada je že mu povedz že ti to vadí a či je ochotný sa nad tým zamyslieť a prestať s tým ...až ti povie niečo také že nie, alebo uvidiš že ochotný nie je, znamená to že ignoruje tvoje pocity a zamerne teda dopušťa že robi niečo čo ti vadí a je to ,,kok*tné,, ... čiže potom už budeš vedieť čo dalej robiť
do teraz som si myslela ze ma fakt lubi a ze nie je taky podla toho ako sa spraval a co mi rozpraval ale terza som tomu vsetkemu uz prestala verit on mi aj na to povedal ze s nimi nic nechce ale preco by im potom pisal take veci ? nerozumiem mu vobec
Preco by to mal akoze robit kazdy muz? Zato ze tvoj priatel drbol v 15 tich z poschodovky a jebol si hlavu o nocnik a teraz robi taketo drbnute veci to si si mala zistit pred tym nez si s nim zacala chodit.
Ja tiez tu na birdzi pisem bludy ale ja nemam ziadnu caju. A ked som mal jednu tak tiez som jej ukazal fb a nasla tam ironiu ze "aj ja ta lubim" a ne tak vyvadzala koli tomu
Nie, nerobi to vacsina muzov a nie, nie je to normalne.
Nieco taketo by ma rozhodne nasrdilo, a pravom.
Povedz mu, ze ti to vadi, a pokial bude taky, ze mavne rukou, tak sa na to vykasli. Taky chlapec je ti nanic.
Odhliadnuc oc toho, ze to robi inym dievcatam, mna keby niekto oslovil fajnucka, tak nanho styri minuty nepretrzite grcam a hned po tom sa s nim rozidem.
Si si vedoma toho, ze je hlupak a primitiv?
ach jaj takèto problémy proste nechápem ak niekto robí nejakú kravinu tak načo sa s tým pochváli? Veď tak to buď potajme robím alebo sa vykašlem na priateľku...
Ja som dnes zistila, že ma balil a volal von niekto kto mal 7 mesačný vzťah, takže hej niektorí chlapi sú svine a takého ti netreba, lebo zjavne ma takú povahu a nezmení sa len tak ľahko
Úplne kóšer mi to nepríde, zvlášť štýl, akým to píše a počet, koľkým to píše... mne by to vadilo, a to nie som žiadna stíhačka, také že like pekným kamarátkam či "ako sa máš" s bývalkami mi vôbec nevadí, ale všetko s mierou... ale ja by som to riešila s ním, že ti to vadí, prečo to robí, či v tom mieni pokračovať a tak, a podľa toho, ako sa zachová by som sa správala
"fajnucka" ...by som to s nim skončila už len kvôli tomu, že vôbec dokáže niekomu napísať také slovo ...ale zase by si mala byť skôr rada, že píše druhým a nie tebe "fajnucka"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
viem ze to asi robi skoro kazdy muz ale mne to vadi keby im aspon pisal normalne veci a nie take ze ahoj fajnucka ked jej take pise ako sa mam citit asi so mnou nie je spokojny ked si takto asi hlada nove mam cakat kym si najde novu a mna necha ? uz nie som az taka hlupana ale zase nechcem ho nechat aby som to potom nelutovala
nie, nerobí to každý muž ... a až to robí väčšina mužov nerobia to aspon takto ,,verejne,, ... a potom sú aj takí ktorí to vo vzťahu nerobia vôbec
moja rada je že mu povedz že ti to vadí a či je ochotný sa nad tým zamyslieť a prestať s tým ...až ti povie niečo také že nie, alebo uvidiš že ochotný nie je, znamená to že ignoruje tvoje pocity a zamerne teda dopušťa že robi niečo čo ti vadí a je to ,,kok*tné,, ... čiže potom už budeš vedieť čo dalej robiť
a potom, roky utekajú, kde by si našla lepšieho a samota bolí, no
Nieco taketo by ma rozhodne nasrdilo, a pravom.
Povedz mu, ze ti to vadi, a pokial bude taky, ze mavne rukou, tak sa na to vykasli. Taky chlapec je ti nanic.
Si si vedoma toho, ze je hlupak a primitiv?
to sa vážne niekto takto vyjadruje?
A teraz vážne - koľko máte rokov? Alebo..to je jedno. Rieš to s ním, povedz mu, že ti to vadí.
normálne fóbiu z toho mám
budeš sa len trápiť..on s tým neprestane...