poradte...toto leto si chcem vychutnat...zatial nemam priatela, ale mozno kebyze sa tomu venujem, tak sa nieco vykluje..ale neviem ci ma zmysel snazit sa..naozaj... mam sa teda radsej plno venovat kamosom??
na jednej strane s vami uplne suhlasim...TOTALNEEEE....ale na druhej strane, viem ze by sa mi pacilo mat pri sebe niekoho kto by tu bol pre mna...a podobne sentimenty..chapete..ale nicsa neda na silu..to som uz pochopila.. dakujem
Thak čo ja mám chalana thak on velmi nemá rádnašich kamošov....Lebo mi máme spoločných priatelov A preto sa snažím naplno venovat im Ale sem tam zájdem aj za priatelmi aby sa nepovedalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Radsej si uzivaj slobody a buduj si dobre kamaratske vztahy, ak prijde laska poznas to.
Ale zatial by som sa zabaval.
Ved si mlada,zivot pred sebou,neboj nic ti neutecie.
Naco sa obmedzovat? Radsej si uzij volnost teraz,potom ked dospejes sa viaz na dlhodobe vztahy.
nechaj všetko na náhodu..užívaj si leto..s kamošmi..a uvidíš že tak si aj niekoho nájdeš....na akciách..s kamošmi kamošov tvojich kamošov a tak
tak pekné prázdniny
v každom prípade,čas sa dá rozvrhnúť tak, aby o teba neboli ukrátení ani kamaráti, ani priateľ
17. mno teraz som v rozpaoch či to myslíš ironicKy alebo nie ale ti hvorím nenaviaž sa na niKoho a môžeš si užívať aj celý život nie je len leto